Gräddkokt torsk – snabblagat
3 portioner Ingredienser: 600-700 g torskrygg eller annan vit fisk, filé går också bra. 2 grovt hackade gula lökar 3 dl grädde 50 g smör […]
3 portioner Ingredienser: 600-700 g torskrygg eller annan vit fisk, filé går också bra. 2 grovt hackade gula lökar 3 dl grädde 50 g smör […]
2 portioner Ingredienser: 4-500 g köttfärs, gärna gräsbetes 1 riven gul lök 2 ägg 1 dl grädde salt o peppar 1 msk koriander 1/2 msk […]
3 portioner Ingredienser: 3 dl vispgrädde 1 dl vatten 1/2 tsk vaniljpulver 3 msk kakao 3-4 gelantinblad 1 msk Bakery+ sötning (eller annan sötning) Gör […]
3 portioner Blomkålsufflé: 1/2 stort blomkålshuvud eller ett helt litet 3 dl grädde eller 2 dl grädde och 1 dl cremefraiche 2 dl riven god […]
cirka 2 portioner Ingredienser: 400-500 gram köttfärs, jag föredrar gräsbetesfärs 1-2 gula lökar cirka 30 g smör 1/2 deciliter tomatpuré 1 deciliter god riven lagrad […]
2 portioner Ingredienser: 400-500 gram torsk, med fördel krokfångad, eller annan vit fisk. 150 gram spenat fryst eller färsk, du kan ta mer eller mindre. […]
1st semla 4-5 gram kolhydrater (beroende på mandeln) Ingredienser 4-6 st semlor: 4 ägg 2 msk sötning Bakery+ 50 g smält osaltat smör 1dl grädde 4 […]
Här kommer en lite annorlunda tårtbotten med smak av hasselnötter! Jordgubbar och hasselnötter är en otroligt fin kombination! Ingredienser tårtbotten: 5 ägg 2,5-3 msk sötning […]
Kokt torsk med Sandefjordsmörsås Ingredienser för 2 portioner: 500 gram torsk, eventuellt krokfångad torskryggar som här, eller annan vit fisk lämplig för kokning. salt och […]