LCHF-bakverk och hållbarhet
Detta är också något man måste känna till att bakverken inte har samma hållbarhet som traditionella bakverk med mycket socker. Socker har ju en konserverande […]
Detta är också något man måste känna till att bakverken inte har samma hållbarhet som traditionella bakverk med mycket socker. Socker har ju en konserverande […]
När man ska baka med LCHF är sötningsmedlen en del av baket och en viktig del, då bakverken inte får bli för söta att man […]
Fick en fråga av en bloggläsare om tips på hur man kan tillaga grönsaker på olika goda sätt. Mina förslag: *Strimlad vitkål, koka i lite […]
Andreas Eenfeldts bok Matrevolutionen är en riktig rysare och får läsaren att fundera över om detta verkligen är sanningen det man läser och så smått […]
I Expressen skriver man om ”Catharina Pousette, 37, led av migrän, värk och trötthet. Men inte kopplade hon det till frukten och mackorna hon åt! […]
Det är en fråga som är relevant att ställa sig när det handlar om lågkolhydratsbakning av bakverk. I vårt medvetande så vet vi att kakor […]
DN skriver om ”att nio av tio svenskar äter för lite frukt och grönt, visar en ny sammanställning som Statens folkhälsoinstitut har gjort. Bäst på […]
4-6 portioner Ingredienser: 3-4 rabarber 2 msk sötning Bakery+ Smulpaj: 200 g smör 0,5dl kokosnötsmjöl 1,5 dl mandelmjöl 1 dl hasselnötsmjöl 1 dl fibrex ( eller […]
4-6 portioner Ingredienser: 3 äggulor 200-250 g kokosmjölk 2,5 dl grädde 1 dl kokosflingor 2 msk Bakery+ Limemarinad och jordgubbar 250 g jordgubbar färska eller […]