Fruktosens vara eller inte vara?
Fruktos är troligtvis den värsta sortens sötningsmedel alla kategorier. Fruktos kan endast förbrännas av levern och det är därför den får ett lågt GI. Lägst […]
Fruktos är troligtvis den värsta sortens sötningsmedel alla kategorier. Fruktos kan endast förbrännas av levern och det är därför den får ett lågt GI. Lägst […]
Så sant som det är skrivet i Borås Tidning och det försvårar inte bara för diabetikerna, det är många som inte förstår de nya naturliga […]
Nu kommer det ut stevia produkter på bred front, nu måste vi som vill äta rent dvs utan ”mös och bös” eller ”bjäffs” vara på […]
De flesta som läser min blogg vet att jag blandar stevia med erythritol (sötrix, sukrin eller sötin) i proportionerna 3 msk erythritol och 1/4-1/2 krm […]
Jag får frågor om steviasocker och att man upplever en stark steviasmak av dem. Jag vet ju inte exakt vilka steviasocker man använt, men jag […]
Ja, det ska man ju fråga sig med all rätta. Vi vill ju inte att tillverkning sker på otillbörliga sätt och med massor av kemiska […]
Många undrar vad Erythritol är och det är en sockeralkohol med 0 kolhydrater, 🙂 och 0 kalorier för de som bryr sig om det… Finns […]
SteviaVital har en tävling för alla facebook användare! Längre ner kan du läsa lite om tävlingen och också givetvis på deras hemsida. Jag vill också […]
Många bloggläsare vet ju att jag alltid använder båda och att min blandning är ca 2-3 msk erythritol och 1/4-1/2 krm stevia. Jag gör ju […]
Här känner vi till det i namn som sötrix, sötin och sukrin. Alla är samma sak dvs Erythritol. Här kan man hitta bra info om […]