En SÖT tävling

SteviaVital har en tävling för alla facebook användare! Längre ner kan du läsa lite om tävlingen och också givetvis på deras hemsida.

Jag vill också passa på att berätta lite om deras stevisocker, vilket är en bra blandning av erythritol och stevia. Jag har nu haft förmånen att få prova ut sockret och dosen som passar de flesta som sötar enligt mitt sätt, det blir då:
0,5-1 msk i en kaka som består av ca 4-6 ägg. Gör du en kaka med topping är en bra dos 0,5 msk i kakan och 0,5 msk i toppingen. Söta hellre för lite och öka nästa gång.
Tillägg: många upplever bismak med den dosen, ta då 1 tsk och lägg till 2-3 msk eryhtritol, då bör sötningen bli bättre.

Vill du köpa detta socker har du lite olika alternativ, dels Stevia Vitals egen hemsida. Handlar du på LCHF butiken kan du passa på där, där finns ju massor med andra bra bakprodukter!

TÄVLINGEN:

Då var det dags igen! Steviatävling för november! Denna gång gäller det att du;

1. Delar info om tävlingen med alla dina facebookvänner och andra.

2. GILLA vår facebooksida. ( www.facebook.com/SteviaVital ) Klicka [GILLA] högst upp på sidan (om du inte gjort det redan).

3. Berätta på vår vår facebook-logg, var DU vill att livsmedelsitillverkarna ska använda SteviaVitals naturligt kalorifria produkter.

Det kan till exempel vara i dricka, bakverk, brownies, kakor, godis, glass, bärdrycker, köttbullar, korv mm. Du visste väl att många av våra färdiglagade produkter innehåller socker? Du bestämmer!

Fem steviapriser i form av SteviaVitalprodukter kommer att lottas ut bland deltagarna. Dessutom kommer 10 vinnare att få rabattkuponger att använda i vår webbshop!

Tävlingen pågår till och med Fredag den 18e november! Lycka till!!! Tävlingen är öppen för alla i hela världen. finns engelsk text på länken.

4 kommentarer

 1. Hmm…tycker det är kul med tävlingar. Detta är inte första gången jag blir utesluten för att jag inte har konto i FB. 🙁

  Jag har aldrig provat Stevia. Kanske kanske gör jag det. Någon gång. 🙂

  • Personligen tycker jag det är vansinne att detta inte kommer ut mer brett. Borde inte existera någon annan sötning är stevia och erythritol.
   Dessa sötningsmedel har ju ätits under långa tider i mänskligheten och ger inga skador.
   Dock kommer nu stevian ut efter nyår om jag har förstått det rätt.
   KRAM
   Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*