3-4 kycklingfiléer Bosarps
2 dl creme fraiche
smör i den mängd du behöver
1/2 citron och 1/2 apelsin, skal och saft
1 tsk sambal oelek
salt och peppar efter smak
1 gul hackad paprika
Gör så här:
Lägg en rejäl klatte smör och burken CF, riv över lite citron och apelsinskal och saften från en halva var. Pressa resten och drick 😉
Krydda med sambal, salt och peppar. Koka upp.
Lägg i mindre bitar av kycklingen och paprikan låt koka i ca 10 min.
Serveras med en god grönsallad.
Tack, trevligt med en kycklingrecept där man sas inte behöver steka köttet. Ska provas snarast.
Javisst!! Blir också trött ibland på allt stekt!
KRAM
Hej igen Marianne. Kollade på Gottelisas blogg o såg receptet på de GODA julstjärnorna som bakas till finskt julbord(bakverk). Tror du att du skulle kunna testa att göra dessa LCHF-vänligare? Du som är så duktig, kan o vågar pröva! Jag själv är inte så duktig, kan inte så mycket i bakning iaf. Skulle vara kul. Katrinblommon kanske måste bytas ut, men vet ej mot vad lämpligast
Lite katrinplommon just till jul borde inte störa alltför mkt, det är ju inge mängder väl i en sådan kaka?
Ska se om jag hinner kika på bloggen, länka annars gärna till dem så går allt fortare för mig.
Kram och God Jul
Mariann