Vetenskapen och erfarenheten om LCHF
Efter 150 år av ständigt återkommande popularitet så börjar lågkolhydratkost få den vetenskapliga tyngd som behövs för att tas på allvar. Därför kommer LCHF inte […]
Efter 150 år av ständigt återkommande popularitet så börjar lågkolhydratkost få den vetenskapliga tyngd som behövs för att tas på allvar. Därför kommer LCHF inte […]
Ja hur överlever man en sådan vistelse? Jag låg inne från lörd-torsd. Fick ”mat” först på måndag, någon sorts välling, jag hade sagt ifrån att […]
Detta är min syster Yvonnes Ananaspaj lite LCHF-style om man kan tillåta sig ananas (11,2 gram kolhydrater per 100 gram fruktkött) en gång ibland. Ingredienser […]
Catarina Rolfsdotter-Janssons debattinlägg (20.02) uppvisar en skrämmande okunnighet om LCHF som hon tyvärr inte är ensam om. Skriver Per Wiklund idag i SvD. Och visst […]
8 ägg 0,5 tsk vaniljpulver 2 msk fiberhusk 0, 5 dl kokosnötsmjöl 75 gram smält smör 4 dl grädde 3 dl vatten LCHF […]
Karin Eldh som är sajtvärd på Diabetes ifokus har köpt min bok och gjort en superfin och framförallt jätteklok recension av bakboken Baka med LCHF. […]
Nu finns den möjligheten att gå en sådan utbildning i Göteborg den startar den 22 mars. Det finns några platser kvar så passa på! Mer […]
Med lögnen som vapen (varför har inte alla en Benjaminsyrsa?) Den 13 februari diskuterades påstådda risker med LCHF-kosten både i Nyhetsmorgon i TV4 och senare […]
I Kvällsöppets LCHF debatt så är det jag reagerade starkast på när Claude Marcus säger att man blir dum i huvudet av LCHF. Undra vilka […]
3-4 pers Ingredienser: 2 paket bacon eller annat fläsk 8 ägg 2 msk fiberhusk 0,5 dl kokosnötsmjöl 5 dl grädde 4 dl vatten Gör så […]