Arbete pågår…

Jag kan inte låta bli att ta fram nya bakverk hela tiden, de tre senaste ”underverken” är jag jättenöjd med.


Om de kommer med i en bakbok återstår att se…

 

 

 

 

 

 

Översta tårtan bakades till sonens 22 års dag i maj och är en Hallonmoussetårta.

Den i mitten är en Moccatårta,  det blev makens födelsedagstårta som också fyller i maj.

Den tredje är en Midsommarpaj och fick avnjutas under Kristihimmelfärds-långhelgen.

Midsommartårtan är klar i huvudet…

och det mest fantastiska med dessa tårtor är ju att det mer eller mindre är mat!

 

 

 

17 kommentarer

  1. Mmm, ser fantastiskt ut! Och jag kan inte annat än hålla med dig i ditt resonemang om bakverk och mat även om det liksom tar emot att tänka tanken att det ÄR okej – efter alla år är man ju lite hjärntvättad. 🙂

    • Ja, jag vet, vi är hjärntvättade på många sätt. Fettskräcken är en som ju alla LCHF´are redan har gjort upp med. Nu fattas det att förstå att bakverk faktiskt kan vara mat.
      Jag anser detta vara startskottet för HÄLSOSAM bakning. 😀
      //Mariann

    • Nää, det är ju helt otroligt att nu kan man äta bakverk som är MAT??
      Hade man aldrig trott skulle vara möjligt, inte ens i fantasin…
      //Mariann

    • Hej och varmt välkommen hit!
      Vad roligt att du ser fram emot en bakbok av mig! 😀
      Kommer de i bokform kommer de inte ut här.
      Däremot kan jag säkert bjuda på något gott då och då ändå här på bloggen, då huvudet vimlar av smarrigheter…
      Kram Mariann

    • Den är jättegod och passar verkligen till en midsommarfika!
      tack för att du ser fram emot min bakbok! 😀
      Kram Mariann

    • Tack Birgitta!
      Jag hoppas den kan utkomma snart, då många verkar ha ett stort behov av smarriga bakverk till alla högtider vi ändå firar här i landet. 🙂
      Kram Mariann

  2. Du är så kreativ! Måtte recepten på de senaste 3 bakverken komma i bokform snart, för de ser helt gudomliga ut!!!
    Fortsätt med din bakning och tack för all inspiration!

    • Hej och jättetack för din positiva respons!
      Jag verkar inte kunna sluta skapa recept i huvudet som sedan måste ut i ”verkligheten”. 😀
      Tack för att du skulle uppskatta min bakbok!
      Kram från Mariann

Lämna ett svar till Ingela Jönsson Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte.


*