Tidningen HÄLSA: Klappjakt på kolhydrater!

I tidningen HÄLSA no 12, så finns det ett reportage om Kolhydrater!

I tidningen kan man läsa om Birgitta Höglund och hennes stora förbättring av fibromyalgin med LCHF. Följ länken så kommer ni till hennes jättefina matblogg!

I tidningen kan man också hitta två av mina recept ur bakboken som utkommer 31/1-12, dels Mjuk pepparkaka och Kanellängd.

TIPS: ta i lite saffran så får du en saffranslängd till lusse!

edit: tyvärr missade HÄLSA att upplysa mig om att de bara valt ett av mina två recept jag skickade in, därför finns inte kanellängden, dock kommer den finnas på bloggen. Sedan kan den uppmärksamme se att  det numera finns ett utmärkt Lussekatts recept och det får vara kompensationen för HÄLSAS misstag.

Önskar alla som köper denna tidningen

GOD LÄSNING!

12 kommentarer

 1. Åhhh nej, jag glömde köpa tidningen när jag var i stan och jobbade. Den ska ju komma ut idag. *suck*

  Bor ju inte nära affären precis…

  • Tyvärr har de ”lurat” mig lite, det blev bara ett recept i tidningen så nu känns det som jag lurat folk …
   men men, det är ju inte jag som gjort fel 🙁

   • Köpte tidningen på Arlanda igår, ditt recept såg jättefint ut 🙂
    Den som väntar på nåt gott får ju njuta av det andra så småningom. För mig blir det kaffebröd bara som en extra guldkant på tillvaron nån gång ibland, då är det fint att veta att det kommer en hel del godsaker i din bok 🙂

    Spalten om mig blev bra tycker jag, känns roligt att kunna få sprida kunskapen att gammaldags, naturlig LCHF-mat kan göra skillnad om man har problem med värk.

    • Jooo, jag vet att denna guldkant någon gång ibland är vad som efterfrågas…
     sedan vad som är någon gång ibland är ju diffust 😉
     jag har inte fått fatt på tidningen ännu och nu åker jag till Israel en vecka så den får vänta tills efteråt.
     Stor kram på dig och njut helgen!
     Mariann

     • Däri ligger skillnaden i oss människor, en del vill ha guldkant varje dag, men jag spar den till speciella tillfällen, just när det gäller godsaker. Då blir de extra goda 😉
      När jag var liten delades allt godis i familjen upp i tre högar, en till mig, en till min syster och en till mamma. De åt upp allt sitt på en gång, medan jag tog en bit då och då, kunde spara det i veckor. Istället sålde jag mina godisbitar till dem för en 25-öring styck, när deras sen länge var slut… När det gällde kakor har jag däremot alltid varit mycket förtjust i dem och kunnat äta hur många som helst. Därför tar jag det lilla lugna med bakandet numer.

      Ha en riktigt skön resa till Israel 🙂 Kram B

     • Jag kunde och kan ha godis länge också 🙂
      har aldrig varit en som måste äta upp allt på en gång… kunde och kan tom glömma att det fanns.
      😀

 2. Jag köpte tidningen idag och bläddrade, och bläddrade för att hitta kanellängdsreceptet. Tyvärr fanns det inte med. Nu blir det mjuk pepparkaka i helgen istället. Du har ingen lust att bjuda på bullar i bloggen?

  • jag vet… tyvärr så hade inte HÄLSA upplyst mig om att de bara valde ett av de två recepten ajg skickade in 🙁 lite ledsen för det faktiskt, då det känns som jag luras…
   Har du missat den stora nyheten på bloggen om m ina lussekatter??
   Det är ett himla sjå omkring dem här och på facebook. Dessa går utmärkt att göra bullar av, bara lägga degen i bullformar. Vill man inte ha i saffran tar man bara kardemumma istället! 😀
   Hoppas du hittar dem
   kram Mariann

  • Åååå vad skönt att höra att det var ok, känns ju lite som man lurats… men i boken kommer kanellängden att finnas det lovar jag! 😀
   KRAM på dej

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*