Denna dessert slänger man ihop på mindre än 10 minuter. Äts med fördel lite ljummen.
2 port:
75 gram osaltat smör
1 msk Bakery+
3 msk fibrex
0,5 dl mandelmjöl
1 dl hasselnötsmjöl
hallon och vispad grädde
Gör så här:
Smält smöret och ta i sötning, blanda sedan ner de torra ingredienserna väl och låt svälla någon liten minut.
Lägg sedan en klick av nöt/mandelblandningen i en skål lägg lite hallon och fördela resterande blandning över och toppa med grädde och några hallon.
Det lät spännande ska prova det i helgen. Tack för receptet. 🙂
😀 Låt er väl smaka!
Super god 🙂 Tror du att man skulle kunna göra smulpaj på samma recept? utan gräddde då 🙂
Absolut!
Du finner annars smulpaj både här på bloggen och i Boken.
Kram
Har köpt boken men inte fått hem den än :)ska kolla in smulpaj 🙂
😀