Hej på er alla nya bloggläsare!

Jag kan se att det nu strömmar till många nya bloggläsare, då boken börjar sprida sig lite smått och bloggadress, artiklar och recept ligger ute i media.
Bilden nedan visar en bit ur Midsommarpajen som finns i bakboken.

För er alla nya som gärna vill börja baka hälsosamt, så vill jag härmed lyfta fram lite gamla inlägg och sidor som kan vara bra att läsa och forska i.
Det uppstår alltid massa frågor omkring nya saker och nya sätt att göra tingen på.

Att baka hälsosamt skiljer ju sig inte mot all annan traditionell bakning , den är till och med lättare i många fall!
Exempelvis så ska man aldrig förgrädda en pajbotten, det är bara att trycka ut degen och hälla i fyllningen och grädda ”allt i ett”.
All bakning med kokosmötsmjöl har också en kortare gräddningstid än vetemjölsbakning. Kan till och med kallas miljövänlig, då det går åt mindre energi till gräddningen.

Vill du börja baka med kokosnötsmjölet och lchf-sötningsmedel så kan jag rekommendera att handla på LCHF butiken där finner du mycket bra och rena lchf-produkter . Plushälsa har en hel lchf-kategori för olika LCHF produkter. Tillhör du dem som gärna handlar på Bodystore så har de också våra bak-produkter och en massa annat bra å ha. Vill du ha koll på min blogg och när jag lägger ut nya recept? Regga dig här kvickt och lätt på Bloglovin!

Vill du köpa boken (glöm inte kampanjkoden bakalchf i kassan för att få boken till 129 kr) och börja baka hälsosamt så kan jag rekommendera er att läsa några inlägg:
*Vad behöver jag för att börja baka ur bakboken?
* Kokosnötsmjölet
* LCHF godkända sötningsmedel
* Hälsosambakning finns det?
* Bakverk kan det vara mat?

Sedan vill jag bara berätta för alla nytillkomna att man gärna får fråga mig i kommentarer eller via kontaktformuläret, jag svara alltid och så fort jag kan och hinner. Upplever någon att man inte får svar via kontaktforumläret så beror det oftast på att man lämnat felaktig mailadress. Så var noga med att du fyller i rätt mail så jag kan svara.
Sedan om andra bloggläsare vill och kan svara och hjälpa andra tillrätta här på bloggen, så uppskattas det mycket!

Gott baknöje och god läsning på bloggen!

7 kommentarer

  1. Hej! Jag antar att de skickar några böcker varje dag..? Jag beställde boken för länge sedan, men den har inte kommit. Hoppas på nästa vecka! Hälsn Anette

  2. Nja, mycket kan man kalla kokosnötsmjöl men miljövänligt är det nog inte… med tanke på att vi kan odla vetemjöl på åkern brevid men kokos växer dåligt där:-) Annars tycker jag att det är roligt att läsa på vilka sätt man löser bakningen när man inte äter kolhydrater, det blir en hel det tips för glutenkänsliga också.

    • Hejsan och välkomen hit!
      ja vi ser nog på saker och ting lite olika, vetemjölet kan odlas på åkern brevid, sant, men vilken ohälsa det skapar och gör folk måste gå på medicin i tid och otid, från alvedon till ”gud vet vad”… detta ska tillverkas…
      Kram Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*