Nyckelhålsmat innehåller många E-nummer

En av mina många favoritförfattare Mats-Eric Nilsson skriver i SvD med anledning att svenska folket nu sviker nyckehålsmärkta varor mot fullfeta Äkta Varor.
Man skyller på alla som äter LCHF, men glömmer att det är många som bara vill äta riktig mat utan ”mös och bös”!
I artikeln raddar Mats-Eric om några nyckelhålsprodukter och deras innehåll, i mina ögon låter det inte som mat=näring direkt, möjligens bukfylla…

Vad är det för fel på riktig mat?

Colting visar en tjusig tallrik
idag som är riktig mat! Läs hans inlägg också

 

 

2 kommentarer

  1. Har läst de flesta av hans böcker, han är väldigt kunnig och saklig. Jag började rensa E-nummer redan för 8-10 år sedan. Har alltid haft problem med migrän och huvudvärk. Upptäckte att det minskade om jag uteslöt natriumglutamat och aspartam. Sen jag började med lchf har jag aldrig ont i huvudet eller migrän. Hela kroppen mår bättre och man är stabilare psykiskt och magen är bättre än på många år. Resten av E-numren har också fallit bort i och med att man väljer naturligt feta produkter. Bortsett från E-250, korvälskare som jag är. Det borde stå på förpackningen hur mycket det är i. 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*