Nybakad Valnötskubb precis ute ur ugnen!

Apropå, sockerstinna matbröd… dessa bröd ur boken Baka matbröd med LCHF är ju ÄKTA HÄLSOSAMMA MATBRÖD, dvs mat i ordets rätta bemärkelse 😉

Inte så ofta jag bakar bröd, går i perioder det där med brödsug. Numera äter vi ju så mycket ägg och mat att brödbehovet är så gott som helt borta. Dock kan det vara gott i bland att liksom lägga min hemlagade leverpastej på något  😉

Idag blev det valnötskubben, ett av mina absoluta favoriter i bröboken. Det var också den som Lotta Bromé fick smaka på när jag var inbjuden till intervju hos henne förra året i februari.

HÄR finner ni receptet och man kan också lyssna på mig för den som vill det. Klicka på den blå rutan med vita pilen så ca 6 minuter småpratar jag och Lotta.

DSC_0112

 

4 kommentarer

  1. Åååå, Mariann!!! Vilket gott bröd!!! Detta kommer bli vårt nya favvobröd! å så bra att jag hamstrat hela valnötter billigt nu efter jul! Åt det ikväll, grillat först å så med lammfärsbiffar och paprikadressing (recept från Birgitta Höglund!) Ha det gott! Martina

  2. Mmmmm vilket bröd! Måste bara skriva och berätta hur mycket jag tyckte om det. Bakade i söndags och det var ljuvligt gott OCH så mättande! Tack tack!/Ella

    • Varmt tack för att du berättar om det! ja det är vår favorit och bakas ofta här när vi väl ska ha bröd.
      Det finns några andra i brödboken som ofta också hamnar i ugnen, ex nötkusarna och kransbröden!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*