Apropå, sockerstinna matbröd… dessa bröd ur boken Baka matbröd med LCHF är ju ÄKTA HÄLSOSAMMA MATBRÖD, dvs mat i ordets rätta bemärkelse 😉
Inte så ofta jag bakar bröd, går i perioder det där med brödsug. Numera äter vi ju så mycket ägg och mat att brödbehovet är så gott som helt borta. Dock kan det vara gott i bland att liksom lägga min hemlagade leverpastej på något 😉
Idag blev det valnötskubben, ett av mina absoluta favoriter i bröboken. Det var också den som Lotta Bromé fick smaka på när jag var inbjuden till intervju hos henne förra året i februari.
HÄR finner ni receptet och man kan också lyssna på mig för den som vill det. Klicka på den blå rutan med vita pilen så ca 6 minuter småpratar jag och Lotta.
Åååå, Mariann!!! Vilket gott bröd!!! Detta kommer bli vårt nya favvobröd! å så bra att jag hamstrat hela valnötter billigt nu efter jul! Åt det ikväll, grillat först å så med lammfärsbiffar och paprikadressing (recept från Birgitta Höglund!) Ha det gott! Martina
javisst är det gott! Ett av våra favoritbröd här, bakas ofta när det bakas.
ha det gott själv!
Mmmmm vilket bröd! Måste bara skriva och berätta hur mycket jag tyckte om det. Bakade i söndags och det var ljuvligt gott OCH så mättande! Tack tack!/Ella
Varmt tack för att du berättar om det! ja det är vår favorit och bakas ofta här när vi väl ska ha bröd.
Det finns några andra i brödboken som ofta också hamnar i ugnen, ex nötkusarna och kransbröden!