Mariannsockret – Bakery+

En liten vända till med Mariannsockret, fick meddelande om att exp avg på 20 kr är tillfälligt borttagen och alla som beställt sockret och betalat denna kan maila Stevia Vital och få den återbetalad.
Glöm inte också att det fram till 2/9 är 10% rabatt med koden bakeryplus i kassan.

 

 

6 kommentarer

 1. Aha! Det var därför frakten blev så hög. Har nu beställt då LCHF-butiken meddelat att de inte kommer att ta in den här produkten från SteviaVital.

 2. Har precis beställt ett paket. Det ska bli spännade att börja baka enligt LCHF!

  Jag har inte följt din blogg så länge, så jag vet inte om du har skrivit något om hur LCHF-bakning ligger till prismässigt. Blir det mycket dyrare än vanligt bak med vetemjöl och vanligt socker?

  • Nej jag har nog inte nämnt det. Det blir dyrare generellt, ingredienserna är dyra. MEN ex koksomjölet som ju är ett favoritmjöl är oerhört drygt, man använder så lite i en kaka. Sedan är ju sötningen dyrare än socker, men även där så är ex ”mitt socker” Bakery+ väldigt drygt då det är 3x sötare än sokcer. Man tar bara ca 2 msk i en normal kaka.
   Du kan bara fråga här på bloggen om du undrar över något när du komemr igång med bakning. Jag tycker det alltid är kul att hjälpa nya bakare tillrätta. 🙂
   Lycka till!

  • hejsan!
   N ej ingen här som fått smaka på bakverken bakade med Mariannsockret har upplevt någon bismak av stevia eller av eryhtritolen. Detta även om jag tom provat att söta mkt för ” sötnosarnas” skull 😉
   Denna går alltså att doser högt (om man vill) utan att bismaker uppträder, det är annars där det i allra felsta fall kommer.
   Många vill ju söta ordentligt även inom LCHF.
   Jag omvandlar ”min tidigare blandning” 3 msk erythriol och 1/4 krm stevia till att motsvara 2 msk av Mariannsockret. Då blir det en lätt sötma. Vill man ökar man till 2,5-3 msk så blir kakrona ordentligt söta så som man är van vid av sockerbak.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*