Marianns Laxburgare

3-4 portioner

Ingredienser:
500g lax
200 g torsk
2 ägg
1 citron, rivet skal och saft
1 rejält knippe gräslök
salt och peppar

Gör så här
Dela väl tinad lax och  torsk i något mindre bitar, lägg dem i en matberedare.
Knäck två ägg över, klipp gräslöken och riv skalet av en liten citron över och pressa ur saften och häll över, salta och peppra. Mixa lite snabbt, inte för länge så det blir för finfördelat.
Stek på mellan värme och ganska länge ca 7-10 minuter på varje sida.

 

 

15 kommentarer

 1. Fiskburgare kanske vore bra för mig som inte är fiskälskare…man kan mixa vilken fisk som helst antar jag? Vill ju lära mig äta fisk!=))

  • Du kan mixa vilken fisk som helst. Om du köper färsk fisk, be att få lukta på den, luktar den fisk smakar den också fisk.
   //Mariann

 2. Hej! Sitter och gluttar på din blogg och blir alltså kanonhungrig när jag ser dina laxburgare! (klockan är ändå snart 23.00!) Ska prova dessa med det snaraste! Tycker att fisk är jätegott men det blir för sällan. Mycket bra blogg och fina recept!

  Kram maria

 3. Idag blev det dina laxburgare till middag. Sååå goda!! Gräslöken och citronen blev en väldigt bra kombination! Det blev blomkålsmos som tillbehör till mig och sambon fick nypotatis och kall dillsås =)

  Tack för ett gott recept som garanterat kommer lagas igen!

 4. Hej!
  Ville bara säga att dina laxburgare blev vår lunch idag. Mums! Uppskattades också jättemycket av resten av familjen. Tack för alla goda recept, din blogg är perfekt att gå in på när fantasin tryter!!
  Kram!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*