11 kommentarer

 1. Köper alltid gräsbetes kött på vår Ica!
  Jag har precis börjat äta kött igen efter 10 års uppehåll så för mig är det viktigt att djuren haft det bra och fått äta naturligt och att köttet smakar bra 🙂
  I vår Ica säljs det från Gröna gårdar.

  • Jag var veg i 15 år och har gick över att äta kött igen för 3 år sedan. Säger precis som du kan inte äta djur som inte haft det bra och är rätt uppfödda.
   Vi handlar allt från ekobetällarna.se
   men om ICA börjar sälja gräsbetes kan man ju köpa väen där. Har dock inte sett att vår iCA har annat är brasliansk gräsbetes och det vill inte jag köpa.
   Men jag får kika och också fråga på vår ICA.
   Men jag visste inte att att ICA hade eget mräke av gräsbetes. 😀

 2. Min Ica Kvantum butik har naturbetes nötkött, ofta är det slut och för det mesta finns det bara köttfärs. Någon gång kan det finnas andra styckdetaljer. Jag köper alltid detta när det finns, det ligger i gråa plasttråg i min butik. Kött från glada grisar har jag tyvärr aldrig sett där så fläskkött köper jag mycket sällan. Jag bor i norra Norrland så vi kanske har lite sämre utbud här uppe också. Jag är så glad för att de nu har börjat ha Bosarps ekokyckling i fysen (endast hel kyckling) då och då.

  • Jag får tag på bra kött via ekobeställarna.se men ösnkade att affärerna i stan kunde haft samma utbud…
   Men det kommer väl får man hoppas. Nu ska jag leta upp deta och se om det kan finnas på vår ICA.
   Kram Mariann

 3. ICA Kvantum, Mölnvik (Värmdö) brukar har lövbiff från naturbeteskött. ICA Kvantum, Kungens Kurva har haft någon gång, men det visade sig vara ”felleverans”. Man har dock sagt att man ska ta hem till grillsäsongen.

 4. Jag blev dock mycket besviken häromdagen när jag skulle köpa färdig sås på burk, plockade upp en Ica Selection bea och inser att den innehåller Maltodextrin! La tillbaka och hämtade Lohmanders som funkar i alla lägen när man vill ha snabb sås 🙂

  • Trist när man tror något ska vara bra och det är crap…
   varför ska det vara så svårt att sälja riktig mat? Märkligt hur världen har blivit…

 5. Fantastiskt! jag visste att Ica sannegården här i Göteborg har Gröna Gårdars gräsätarkött från bohuslän, men det här var en glad nyhet, det måste vi lära oss mer om. Så bra att kött blir en viktig maträtt med kvalitet igen, hurra!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*