4 kommentarer

 1. Det är skrämmande fakta… o ännu mer skrämmande att inte fler väljer att se/höra/ta till sig denna information. Jag blir ledsen o ibland arg när människor i min närhet väljer ”fel” med orden ”lite sött måste man ha, det har ingen dött av”…
  Följer dessa filmer med spänning o försöker sprida dem så gott det går. Önskar bara att dem kom till instanser som verkligen kunde behöva ta till sig dessa fakta.

  • Jag håller fullständigt med dig.
   Jag blir också ledsen när nära och kära inte förstår eller väljer att inte vilja förstå.

   Men men…
   Kram på dej
   Mariann

 2. Filmerna är jättebra! Tidigare åt jag LCHF för att gå ner i vikt numera är det en livsstil. Jag har ingen som helst lust att äta socker och vetemjöl och alla tillsatser som rörs ner i exempelvis köpkakor, färdig mat osv.

  • Håller helt med, min lchf började också i viktnimnsknings syfte och övergick snabbt till ett hälsosyfte.
   Visst i hundan vill jag ner mer, men kommer aldrig sluta äta lchf oavsett.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*