Hemodlade Björnbär

 Dagens skörd av hemodlade Björnbär inplockade av maken

samma solmogna bär fick sedan vaniljgrädde vispad av dottern på sig

Jag behövde bara sitta i soffan och vänta på servering! LYX!

5 kommentarer

  1. Se upp för maskarna brara! 😉

    Nej men, de ser jättefina ut ju! Lokalproducerat? Hemodlat! Vänta bara, snart går vi lite tillbaka i tiden… Kanske inte mer än rätt ur miljösynpunkt. 🙂

    Hörde på nyheterna i morse att efterfrågan på lokalproducerat (och ekologiskt?) har ökat. Först smörbrist och nu detta… Jo, jag tror minsann på Kostdoktorns siffror om att 23 % av svenska folket uppskattas försöka minska på kolhydraterna. LCHF all the way! 😀

    Idag kom ett paket från LCHF butiken, det låg bl.a. 1 kg kokosnötmjöl i den. Alltså den doften… Jag blir så lyrisk av doften! Är den inte underbar? Inte tusan luktar något annat mjöl så gott? Bakerix blev det två påsar med. Sen köpte jag de där svindyra ostsnacksen (köpte 500 g för det var ändå billigare än de mindre påsarna kr/kg). Men någon gång får jag faktiskt unna mig något dyrt… Inget återkommande men var lat och sugen så… 🙂

    Nästa gång jag gör ditt ljusa rostbröd ska jag göra smörgåstårta av det! Godsaker tänker jag försöka låta bli på ett tag, känner att det blir för mycket och nu ska jag börja träna mer. Hej och hå, jag måste nå dig… någon gång.

    • Oj, ”nå dit” skulle det stå, inte ”nå dig”, haha! 😀

      Glömde… Även om jag kan göra ostsnacks själv så blir de inte som dessa köpta. De blir goda också, men som tunna frasiga små chips. Dessa är dock formade som knappar. Men smaken är nog detsamma, om en använder samma ost förstås. Parmesan är ju faktiskt en dyr ost också…

    • Hejsan!
      ja denna doft från kokosnötsmjölet sänder en iväg till himlen… 🙂
      Dessa ostknappar är ljuvliga och man hivar ju inte ner hela påsen ju så 😉
      kram och trevlig helg
      Mariann

Lämna ett svar till Mariann Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte.


*