Frallor, pizza och annat gott!

Kan det vara möjligt att NU går detta att få bakat?

LCHF Butiken läser jag har ett mjölmix Bakerix och jag hoppas få hem detta nu i dagarna.

Hoppas jag hinner baka lite och ge ett utlåtande här på bloggen innan ”all sköns grejer” startar. För detta låter ju super!

Mitt liv kommer te sig något annorlunda de närmaste 10 dagarna. Midsommar går åt hela helgen till att vara bjudna på midsommarbröllop och måndag ska ögonen opereras och göra mig halvblind större delen av nästa vecka, kanske baket får vänta till jag ser igen… det vill visa sig. 😀

 

 

 

 

6 kommentarer

  1. Önskar dig en härlig midsommar, kul att gå på bröllop!!! Så bra att du får hjälp med ögonen, det kanske behövs med tanke på att du i framtiden säkert ska signera massor av bak-böcker!!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*