Fler förlag som vill ge ut min bakbok!

Lite kul är det när man får ett samtal från ICA förlaget och de frågar om någon nappat på min bakbok, de tyckte  att mitt manus är  jättebra!

När hon får veta att Bonnier Fakta ska ge ut den, så  gratulerar hon mig och tycker det var jätteroligt, för den är värd att komma i tryck och ges ut, de undrar också när den kommer ut  och hon skulle kika efter den då, kul!

Jag berättade för henne att boken/manuset numera är ”ljusår” från det manus jag en gång skickade runt till diverse bokförlag…

Optimal var det förlag som tackade Nej först  (de hade ”ensamrätt” fram tills de sa nej) och det gjorde mig både ledsen och förbannad, då de satt på mitt manus i 5 veckor och inte kunde klämma ur sig att de inte var intresserade.
Men jag har allt att tacka dem för nu, för det gjorde att jag tänkte *** ta dom, jag skickar väl till ”gud och alla människor” på vinst och förlust. Tänkte att det är väl ingen som vill ha manuset, ingen som förstår vad det är jag uppfunnit, men tack och lov så var Bonnier Fakta både snabba och intelligenta!

Så nu när ICA förlaget ringde och också var intresserade, dock lite sent men ändå, det tar jag som ett stort beröm och att även ett så stort förlag som ICA tror på boken och ser den som viktig, det bådar gott!

Annars fick jag veta att förlaget Pickabook ville ge ut den och ett annat som jag just nu inte minns namnet på var också väldigt intresserade, men då jag ansåg Bonnier ”paxat” boken så höll jag den till dom, självklart! Vem väljer ett annat förlag när Bonniers är verkligt på riktigt intresserade?
Inte jag i alla fall…

 

 

10 kommentarer

 1. Tycker det är jättekul att läsa om hur det gått/går med din bakbok! Du förtjänar verkligen din framgång!
  Hittade förresten dej i en gammal tråd om Candida på kolhydrater i fokus, jag håller själv på kämpa mot svampdjävulen och har precis börjat, tänkte om du har lust att komma med råd och förslag? Skulle vara supersnällt! Tack på förhand!
  Kram Veronica
  Min blogg http://veveskamp.wordpress.com

  • Hejsan Veronica och varmt välkommen hit ska du också känna dig! 😀
   Tusen tack för att du tycker jag förtjänar framgång! Gläder mig!

   Ja, denna candida som jag jagat under flera år och som jag nu (tror) jag börjar förstå på ett annat sätt.
   Mina ”candida” besvär är mest mjällexem som sitter i nacke och öron och också som en gråvit beläggning på tungan.
   Sedan då jag läste mkt på candida sajter och alla femtioelva besvär som ingår, tyckte jag att jag hade det mesta.
   Numera när jag forksat ännu mer i saken och läser på sidan Gluten och en annan om gluten
   så blir jag mer och mer övertygad om att det inte är candidan om är grunden utan glutenet som är grundboven i detta drama. Man kan även på dessa sidor se samma symtom som många candidasajter beskriver, dock blir aldrig candidan botad 100 med deras förslag, men däremot verkar gluten teorin stämma bättre på mig iaf.
   Vi i familjen har ätit 100% glutenfritt i 7 månader och under samma tid också helt laktosfritt. Så fort jag får i mig mejerier utan tillsatt laktos dyker den grå beläggning upp på tungan, tar jag som ett tecken på att candidan växer till igen och valet av laktosfria mejerier är rätt.
   Min och dotterns exem är bra till 75%, om LCHF dieten gjorde våra exem bättre till 50% har gluten-laktosfritt tagit resten. Makens astma är bättre på exakt samma sätt, skulle jag säga möjligtvis bättre än våra exem.
   Så min idé är att detta är vägen med stort V och nu är det bara att vara strikt på detta område länge, tillslut ger sig de sista resterna av ohälsa.

   När vi är till vägs ände en dag ( vilket jag hoppas) så lär jag rapportera. 😀 tar nog några år till…
   KRAM från Mariann

   • Hej igen och tack så mycket för ditt svar! Jag har oxå haft misstankar länge om att jag är känslig mot gluten, laktos vet jag att jag är känslig för, de fetare produkterna går bra(såvitt jag känner själv) men mjölk kör jag laktosfritt. Nu i början av candidakampen är jag helt utan mjölkprodukter ett par veckor och ska prova med grädde sen och se om det funkar! Är så olika man läser överallt om man kan äta mjölkprodukter eller inte. Det är väll olika för alla så man får prova sig fram! Har ingen större lust att vara utan grädde faktiskt :/ Längtar tills det är över så man kan börja äta vanlig LCHF, då ska jag prova alla dina smarriga recept! 😉 Kram!

    • Jag tror det går fortare att läka tarmen och kroppen utan mejerier, men jag känner lite som du och har ingen lust att vara utan det + att det blir så ”torrt och tråkigt”.
     Så jag gör just nu det valet att äta laktosfritt och låter det få ta sin tid. Om jag ändrar mig vet man aldrig, men då blir det bara en period jag undviker mejerierna…
     KRAM

 2. Fy fanken vad jag tycker det är roligt att din bok äntligen är på gång.
  Verkligen bra betyg att flera hört av sig.

  Jag kommer absolut att köpa den så fort den bara finns att få tag i.

  Idag ska jag (igen) göra din choklad och citronpaj. Min pappa fyller år imorgon och ska firas och jag vill gärna vara med på fikat så jag tar med en paj. Tror den kommer att göra succé!

  • ja den pajen är nästan för god 😉
   och det gläder mig att det finns några köpare iaf 😉
   och det är ett betyg av MVG+ karaktär tycker jag 😉 och om man då betänker att det är urmanuset man ger MVG+ till, undra vilket betyg boken i sin helhet får?
   stor varm kram
   Mariann

 3. Hejsan Mariann!

  Jag ser verkligen fram emot din bakbok, har länge varit in på din sida och blivit inspirerad av dina fantastiska recept. Du tar fram det bästa ur LCHF, utan pekpinnar som sticker i sidan, utan bara informativt och som jag nämnde så otroligt inspirerande.

  När är planen att boken ska ges ut? Håller tummarna för att det blir tills jul så jag kan köpa den i julklapp till mig själv!

  Ha det så gott!
  ´
  /Evelina

  • Hejsan Evelina och varmt välkommen hit!
   Kul att höra att du kikat här länge. 😀
   Min önskan är just att den ska vara informativ och inspirerande. Både med recept och fakta, pekpinnar riktar jag väl åt andra håll 😉
   Tyvärr får jag göra dig lite ledsen, den hinner inte ut före jul, den utkommer 13 mars.
   Men bättre sent än aldrig, eller hur?
   KRAM och välkommen in hit igen bland kommentarerna
   Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*