Ett par småfel i Brödboken

IMG_0299Det har upptäckts (tyvärr) ett par småfel i recepten dels GROVLIMPA sid 43 där ska vara 1/2 tsk salt i
och i KUMMINBULLAR sid 18 fattas det 2 tsk bakpulver.

Nu bör inte det vara någon fara då salt är smaksättning och jag vet några som bakar utan bakpulver och det blir helt ok bröd det också, men rätt ska ändå vara rätt.

Hoppas inte detta har ställt till det för er och fortsätt gärna berätta om ni ser några fel i boken, alltid bra att få rättat till dem inför tilltryck.

GOD HELG!

6 kommentarer

 1. Jag har bakat ostfrallorna 2ggr. Första ggn efter recept och andra ggn så tog mitt fiberhusk slut. Hade bara 2,5 msk ist för 4 i receptet. Resultatet blev luftigare bullar.

 2. Aouch, nackdelen med förhandsboka. 😉 Första boken beställde jag ju efter ett år så den lär vara felfri.

  Får ta en post-it lapp och lägga på sidorna, kludda i boken gör jag då icke!

  • Jag skulle tro man tryckt upp 4000 böcker så det är först efter dem som man gör fler.
   Men din bakbok ska vara felfri 🙂

 3. Jag fick hem din brödbok i går och var uppe tidigt i morse och bakade både baguetter till frukost och korvbröd till dagens utflykt. Åh så goda de blev . Jag blev alldeles lycklig när jag provsmakade 🙂 Nu ser jag fram emot att testa flera av recepten. Tack så mycket!

 4. Köpte också boken, då gubben är ”beroende” av att ha med mackor på jobbet. Min har ”felen” i sig och det kanske vore bra om förlaget bifogade en lapp med vad som saknades i recepten. I övrigt tycker jag det verkar vara en suveränt bra bok. 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*