TÄVLING om Baka matbröd med LCHF!

Baka matbröd med LCHFNu startar en tävling och vinsten är min nya bok Baka matbröd med LCHF!
För att delta så behöver du endast skriva en kommentar under inlägget här och motivera varför just du vill vinna boken.

Om du sedan vill dela tävlingen på Facebook  så uppskattas det enormt då tyvärr Facebook har förbjudit tävlingar där.
Berätta gärna också om du delar den, alltid kul å veta ändå, men det är inget krav för att delta.

Och om du har en blogg får du givetvis gärna uppmana dina läsare i ett blogginlägg att komma in här och delta!

Det är  motivationen till varför man vill vinna boken som kommer avgöra vem som vinner
.

Jag utser en vinnare fredag den 15/3, vinnaren annonseras här på bloggen och via mail, så använd en fungerande mail i kommentaren.

Lycka till alla!

 

47 kommentarer

 1. Jag vill vinna boken för min dotters skull! Min dotter är 7, snart 8, och glutenintolerant. Hennes mage fungerar inte helt optimalt och alla lchf-bröd jag slänger fram smakar inte gott eller är inte bra enligt henne, på 7-åringars vis. 😉 Nå, hennes tarm är inte bra och jag behöver alla recept jag kan få tag i för att hitta något hon gillar för att komma bort från stärkelserika glutenfria mjöler.

 2. Skulle vilja vinna din bok Baka matbröd för att slippa att äta varje morgon till frukost ägg. Jag är sugen att kunna äta igen en skiva bröd med god pålägg. Jag älskar att testa nya recept som verkligen funkar. Jag kommer att påminna vänner som också håller på med LCHF redan 4 år. Hennes blogg heter http://trehundrakilo.blogg.se. Kommer självklart att lägga min kommentar också på Facebook. 🙂

 3. Vill också vinna boken till min dotter som nyss fyllt 12 som även hon är gluten. Din förra bok är hennes bibel. Hon bakar och står i och bjuder alla sina klasskamrater, slältingar och vänner på gott. De älskar det och många ber om recept och ny kunskap. Skulle vara pricken över i:et om hon kunde bjuda dessa på nyttigt bröd i vårt brödrika samhälle. Delar naturligtvis få FB.

 4. Ja, varför ska just jag vinna? Kanske för att jag efter en tuff höst/vinter med ett långvarit skov av eksem och bruten arm….äntligen nu är bra och kan börja arbeta i köket. Boken skulle passa perfekt!! Kram på dig

 5. Jag har flera vänner som säger att de inte kan låta bli brödet och just därför inte heller gå över till att äta LCHF.
  Eftersom det finns recept på så mycket gott bröd utan onödiga kolhydrater i denna bok, så skulle ngn av mina vänner kunna få den som gåva och kanske se att det går att äta hälsosammare, men ändå gott, bröd och kanske även testa LCHF. 🙂

 6. Jag vill så gärna ha din brödbok eftersom jag tror att den är lika bra och användbar som din förra bok! Dessutom har jag födelsedag 14/3 så det skulle vara en toppenpresent! 🙂
  Ha en bra kvinnodag, Mariann!

 7. Jag tävlar just nu mot min tvillingsyster i viktnedgång! Jag äter LCHF och hon enligt viktväktarna. Vi meddelar varandra måndagsvikten varje vecka, både roligt & peppande! Jag saknar att äta gott bröd så boken vore perfekt för mig!

 8. Jag vill gärna vinna boken då har ätit lchf i ett år(och gått ner 45kg). Älskar att baka och skulle gärna hitta bra och goda brödrecept att pröva då jag är både gluten och laktosintollerant, Tyvärr är jag just nu arbetslös och har inte haft råd att köpa din bok och hoppas här med på att jag kanske vinner den. Jag läser din blogg dagligen och provar de flesta recept du lägger ut. Tack för allt jobb du lägger ner och att du delar med dig. 😀

 9. Jag har redan boken själv, men skulle vilja vinna den åt min mamma som har diabetes och har lagt om kosten åt GI hållet… Hon älskar verkligen att baka och skulle bli världens lyckligaste om hon kunde fortsätta att baka och äta gott bröd trots sin diabetes!

  • …. försöker lite smått att övertala henne att gå över helt till LCHF och denna bok skulle ju hjälpa henne lite på traven :).

 10. Hej! Jag hoppas på att vinna boken då jag är helt borta på att baka LCHF bröd!
  Ha en fin fredag!
  Mvh Leffe!

 11. Jag vill vinna en bok för att kunna hjälpa någon av mina vänner med diabetes, som säger sig inte kunna avstå bröd, att se att det går att båda äta gott och få vara frisk. Den här boken känns viktig.

 12. Min syster har boken så jag har kunnat bläddra i den redan. Så det är för hennes skull jag vill vinna den, för annars kommer hon att bli tokig på lillasyster som hela tiden ringer för att få recept 😀

 13. Hej, Härligt med en tävling!
  Jag vill gärna vinna Din bok för att kunna hitta bra alternativ till mina brödälskande barn.

 14. Vi har nyligen fått vårt andra barn och jag har återupptagit ”LCHF-livet” igen. Vår äldsta dotter älskar att baka och jag vill gärna kunna baka bröd som hela familjen kan äta och må bra av, vilket jag vet att vi gör med denna kosten.
  En annan anledning till att boken skulle passa oss bra är att husvagnssäsongen snart börjar. Då är det mysigt med goda helgfrukostar med nybakat bröd. Det skulle vara toppen att kunna fortsätta med det, fast ii LCHF-stil.

 15. Jag fick Reumatoid Artrit (RA) när jag var 31 och har kämpat med min sjukdom i 10 år.
  Har nyligen gått över till LCHF men har massor kvar att lära mig och tycker det känns som en djungel med all information.
  Jag mår dock BÄTTRE av det och det är så väldigt inspirerande! Kanske kan det innebära en minskning av mediciner i framtiden och jag kunde kanske till och med slippa mitt månatliga dropp på sjukhuset.

  Jag brukade baka hushållets bröd tidigare men sen jag började med LCHF känner jag mig vilsen och har inte lyckats baka ett bröd som faktiskt är riktigt gott, så min man får nu köpa sitt bröd i affären istället och jag har i stort sett slutat äta bröd helt.

 16. Hej! Min dotter är vegetarian, i övre tonåren. Stört omöjligt att påverka henne när det gäller LCHF, det mesta är äckligt. Kanske, kanske att det skulle gå med några goda matbrödsrecept?? HOPPAS,

 17. Jag vill vinna för att jag insett att LCHF är det enda rätta för mig. Plus att jag nyligen kommit på att jag är glutenintolerant. Har hört av vänner att dina recept är enkla att följa och lyckas med. Då jag älskar att baka så skulle den här boken passa mig lika bra som en pizzaspade passar i ugnen.

 18. Vilken bra bok! Jag vill vinna den för att jag äntligen ska ta mig i kragen och börja med LCHF. Sambon har varit motsträvig länge för att han inte vill vara utan bröd. Med den här boken behöver han aldrig vara utan bröd! Jag bakar gladeligen varje dag om det innebär att vi kan lägga om kosten. Toppen!

 19. Jag vill vinna boken åt min faster. Själv har jag redan båda dina böcker.

  Min faster hoppade på LCHF redan 2011 men det höll bara några månader kanske sen gav hon upp. Suget efter BRÖD var helt enkelt för stort. Betänk då att värk i leder försvann när hon åt LCHF, då förstår du hur stort suget måste vara… Hon är ändå sjuksköterska!

  Med andra ord tror jag att din senaste bok vore mest guld för henne. Jag upplevde aldrig att hon klagade över att inte få äta vanliga sötsaker utan det var just bröd som blev hennes fall. Tänk vad kul att då få komma med din nya bok, kanske kan få henne på rätt bana igen.

 20. Jag har alltid bakat bröd själv och min man och jag tycker mycket om smörgås. Har bakat några LCHF-bröd men skulle gärna kunna variera mig mer. Toppen vore om jag kan hitta ett bröd som även min LCHF-ätande dotter gillar. Förr gillade hon bara vitt bröd, äter frökex nu, men det skulle vara kul att bjuda henne och hennes familj på ett bröd de gillar. Barnbarnen är mycket intresserade av LCHF (7 och 10 år) och vill säkert vara med och baka 🙂

 21. Vill gärna ha din bok att glädja min storbakande syster (hon har i höstas startat med LCHF). Hon trodde att det var fädigbakat, men fick din första bok av mig o lyckan var stor!

 22. Jag har boken. Hade jag känt ngn som behövde det, skulle jag ge honom min bok på direkten, och köpa mig en ny bok, eller skriva av recepten först 🙂
  Framförallt zuccinibrödet!

 23. Som ett försök att få med hela familjen på LCHF tåget hade det varit bra med en bakbok med brödrecept då det faktiskt hängt på brödet att de vill följa med på resan.

 24. Hej! Har ätit LCHF-inspirerat i många år nu och mår toppen av det. Svårare är det att få man och barn att förstå det fina med denna kost. Jag har liksom aldrig kommit igång med bakandet, trots att en och annan påse nötmjöl hittat hem till mig. En inspirerande bok som din skulle nog göra susen! Att presentera ett gott bröd skulle kanske också vara ett sätt att få mina nära kära att testa LCHF. För övrigt, tack för en trevlig blogg!

 25. Jag kan bara säga att boken är fantastisk till den som nu vinner…
  Har ätit medelhavsbröd med grekisk sallad o massor av olivolja att doppa det i…i flera dagar nu…..
  Vinner ni inte så köp den…
  Irene

 26. Hejsan!! Jag har ätit lchf sen den 3 januari och har blivit en helt ny människa!! Jag har svår IBS sedan många år tillbaka och nu mår jag så bra!! Kan tyvärr inte så mycket om bakning än och har inte unnat mig någon bok om lchf än….. Så nu hoppas jag förstås att din ska bli den första!!! Kram Anna

 27. Om jag vinner boken skall jag baka ALLT, från första receptet till sista och skriva en liten kommentar till varje.
  Älskar att baka och välkomnar recept på bröd.
  Eftersom bröd är något många har svårt att avstå ifrån, kan en hembakt limpa, brödkaka eller fralla vara en positiv ingång till kostomläggning. 🙂

 28. Hej Marianne,
  Tredje bakningen från din bok. Denna gången Grovlimpan. Det blev så gott! Men smeten blev väl lös så jag fick lägga till 1 dl mandelmjöl och ½ del kokosmjöl. Ändå rann den ner i formen. Jag gräddade i 60 minuter. Ut kom ett vackert bröd. Nästa gång ska jag lägga till 1 tsk salt för brytningens skull. Nästa vecka blir det ett nytt experiment.

 29. Jag vill vinna boken för att just möjligheten
  att baka har gjort att lchf känns så komplett.
  När jag börja med lchf i en 1:a vända bakade
  Jag ingenting . Tröttnade pgr av att jag saknade
  Kunskap! Börja med mjöl och socker igen
  Och började självklart må dåligt.
  Så när jag gav lchf en andra chans så gick
  Jag in för att lära läsa och göra!
  Gör både bröd och pasta idag!
  Din bok skulle vara pricken över i:t:-)) i min
  Matvardag och fest.

 30. Jag skulle vilja ha boken för att få lite mer variation och inspiration i bakandet. Recept på ”söta” bakverk finns i massor men recept på riktigt bra matbröd är inte så vanliga! Man vill ju att det skall vara lätt att fortsätta med LCHF, och att kanske även kunna få några nya anhängare som verkligen behöver byta livsstil 😉

 31. Lite inspiration i brödbaket hade varit varmt välkommet. Älskar att baka bröd och har kört med LCHF i drygt 2 månader nu. Under tiden har jag experimenterat fram ett brödrecept med lågt kolhydratinnehåll så man överlever frukostarna. Din vackra bok hade gjort brödbaket så mycket roligare och mer variation för sambon.

 32. Jag har lagt in det här inlägget på min loggsida på facebook.
  Jag har din första bok och vill hemskt gärna ha din brödbok åxå, men jag har helt enkelt inte råd att köpa den.

 33. Åh, Marianne vad bra! Perfekt vore det för mig att vinna din matbrödsbok! Börjar min viktresa med LCHF (som jag även precis startat en blogg om) i morgon! Tycker som du att ”det ska vara bekvämt att gå ner i vikt 😉 Älskar att baka och vill gärna få fortsätta med det på LCHF-vis!
  En annan härlig grej med receptboken är att min käraste, bästa väninna är glutenintolerant och när vi fikar tar hon alltid med sitt eget bröd för jag tänker aldrig på att ha glutenfritt hemma. Vore fantastisk att få bjuda hem henne på eftermiddagste och hembakta tekakor 🙂
  Dessutom är det min födelsedag 15/3, så det passar ju verkligen bra 😉

  Tack för en härlig och inspirerande sida! Länkar hit från min blogg och hoppas det är okej 🙂

  Ha det gott!

 34. Jag skulle gärna vilja vinna den här boken då jag alltid älskat att baka men nu börjat leva enligt paleo. Jag försöker även få in min diabetesdrabbade far på lchf eftersom han verkligen skulle behöva det. Han gillar också att baka och eftersom han inte kan låta bli det vore den här boken en perfekt present. Han fyller dessutom 70 år nu i maj 🙂

 35. Jag vill vinna din bok för det är precis vad jag saknar här hemma. En riktig brödbok ala lchf. Jag har levt enl detta över ett år och vill fortsätta hela livet ut (har märkt att gluten inte är bra för mig). Då hör din bok till ett livslångt lchfliv. Annars undrar jag vart jag kan beställa den? Jag delar tävlingen på fb o blogg. Jeep up the Good work, jag är dig så tacksam! /Anna

  • Du beställer den enklast med de gröna köpknapparna här till höger på bloggen och du väljer själv vilken internetbokhandel som passar dig. 🙂

 36. Jag har testat många olika brödvarianter men inget har varit gott, vilket har gjort att det har är svårt för mig att ta till mig lchfdieten, även om jag vet att jag borde då jag äter för mycket socker.

  Jag vill hemskt gärna vinna denna boken för att få möjligheten att prova på dina brödrecept och se om de smakar så gott som de ser ut.
  Vänliga hälsningar /Jenny

 37. Jag har just gått ner 18 kilo och nu börjar den stora utmaningen. Att äta rätt. Inser att jag är ”allergisk” mot vitt mjöl och socker. Har gluttat på dina recept tidigare och blir alldeles lycklig över tanken att kunna baka bröd som både jag och mina två glutenfria bonusdöttrar kan äta. Hoppas hoppas hoppas jag vinner! 🙂 /Anna-Karin

 38. Jag vill jättegärna ha din nya bakbok. Jag älskar att baka… och då menar jag verkligen att jag ÄLSKAR att baka. Det var faktiskt lite av en sorg att ”förlora” bakningen när jag började med LCHF, tills jag insåg att jag faktiskt kunde fortsätta baka. Vilken lycka! Din bok skulle få en given plats i recepboksthyllan och kunna ge mig massor med inspiration att fortsätta baka.

  /Erika

 39. Sorry alla andra men den boken är min! Jag kan inte leva utan bröd och just nu behöver jag en utmaning. Nåt nytt, nåt gott, nåt som överraskar. Då måste ju din bok Mariann vara det ultimata att få prova.
  Jag väntar ;)))

 40. Jag fyller år i april och tycker att denna boken skulle va en toppen present till mig själv! Har precis börjat äta lchf och känner mig piggare än på länge! Kämpar med att hålla mig, tex idag stod jag länge å tittade på chokladen i affären, men jag köpte inget!! Såå stolt över mig!! Jag behöver lite lugn i mitt liv och lchf kan hjälpa mig med ett inre lugn. Hoppas hoppas!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*