Man tager vad man haver…
Så började ett mail från Kaija en av mina bloggläsare och en flitig bakare av mina recept. Detta mail vill jag gärna dela med mig […]
Så började ett mail från Kaija en av mina bloggläsare och en flitig bakare av mina recept. Detta mail vill jag gärna dela med mig […]
Vätskan i all lågkolhydratsbakning är utbytbar mot annan vätska. Vätskan i bakningen är oftast vispgrädde, gräddfil, kesella, yoghurt, creme fraiche och cream cheese (färskost) mm […]
Jag kan se att det nu strömmar till många nya bloggläsare, då boken börjar sprida sig lite smått och bloggadress, artiklar och recept ligger ute […]
Hejsan alla goa bloggläsare! Jag skulle vilja skicka bakboken till ett gäng mer eller mindre positiva människor. All reklam är ju reklam sägs det… Men […]
Nu har jag sammanställt lite olika tips som kommit in på både bloggen och på Facebook. Fler gör ju på samma sätt med samma ostar. […]
Nilla59 på kolhydrater.ifokus.se har ett jätte bra tips på hur man fryser in bröd bäst. Mitt ljusa rostbröd skivade och styckfrös hon in på en […]
Jag har fått fler förfrågningar om diverse kakor och tårtor som folk saknar och skulle vilja kunna baka med LCHF-ingredienser. Mer eller mindre beställningar på […]