Med smak av smör – av SSS
Sten Sture Skaldeman kommenterar smörbristen. Nu börjar smörförfalskarna bli desperata. När ingenting annat hjälper kallar man in någon som låter som allas vår Tina Nordström […]
Sten Sture Skaldeman kommenterar smörbristen. Nu börjar smörförfalskarna bli desperata. När ingenting annat hjälper kallar man in någon som låter som allas vår Tina Nordström […]
”Arlas mejeri i Visby ökar tillverkningen av smör. Orsaken är ändrade vanor där lättprodukter allt oftare ersätts med fett och mycket talar för en liknande […]
Idag har dottern fått för sig efter ett längre uppehåll att göra frallorna igen på lchf-butikens bakerix. Jag kan inte hjälpa det… här älskar vi […]
ca 10 bitar Ingredienser till 2 bottnar: 6 äggvitor 1- 2 msk Bakery+ sötning 1 dl finhackade hasselnötter Chokladkräm: 1,5 dl grädde 3 äggulor 1- […]
4 portioner Ingredienser: 1 kg köttfärs gärna gräsbetes 2 gula lökar 250 g krossade tomater salt, peppar, vitlök, timjan och basilika ev 2 dl grädde […]
6-8 bitar Ingredienser: 5 äggvitor 3 dl mandelmjöl eller 150 g mandlar, skållade och malda. 2 msk sötning Bakery+ Smörkrämen: 5 äggulor 1 dl grädde 2 […]
Jag kan inte låta bli att ta fram nya bakverk hela tiden, de tre senaste ”underverken” är jag jättenöjd med. Om de kommer med i […]
Nu kommer vi till smöret i LCHF-bakning. Jag använder alltid osaltat smör då jag upplever att alla bakverk blir salta om jag använder normalsalta smör. […]
Det är en fråga som är relevant att ställa sig när det handlar om lågkolhydratsbakning av bakverk. I vårt medvetande så vet vi att kakor […]