Bakverk kan det vara mat?
Det är en fråga som är relevant att ställa sig när det handlar om lågkolhydratsbakning av bakverk. I vårt medvetande så vet vi att kakor […]
Det är en fråga som är relevant att ställa sig när det handlar om lågkolhydratsbakning av bakverk. I vårt medvetande så vet vi att kakor […]
Ja, detta med förväntan, är fascinerande. När man ser glass som denna bredvid, vad förväntar man sig? När man ser en Budapestrulle? Visst går läckergommen […]
ca 6 portioner Ingredienser till botten: 6 äggvitor 2 msk sötning Bakery+ 0,5 dl kokosnötsmjöl 1 dl hasselnötsmjöl 1 dl finhackade hasselnötter Fyllning 2.5 dl […]
ca 10 st Ingredienser: 100 g mycket mjukt smör 1-2 msk Bakery+ sötning (kan uteslutas om man vill) 3 rumstempererade ägg 1,5 dl kokosnötsmjöl 1/2-1 […]
Här kommer en lite annorlunda tårtbotten med smak av hasselnötter! Jordgubbar och hasselnötter är en otroligt fin kombination! Ingredienser tårtbotten: 5 ägg 2,5-3 msk sötning […]
12-14 bitar Ingredienser: 3 ägg 2 msk sötning Bakery+ 100g smält osaltat smör 1 dl grädde 0,5 dl kokosnötmjöl 2,5-3 dl rostat hasselnötsmjöl eller malda hasselnötter. […]
ca 12 bitar (förbättrat recept 6/4-13) Ingredienser: 6 ägg 2 msk sötning Bakery+ 150 g smält osaltat smör 0,5 dl kakao 0,75 dl kokosnötsmjöl 0,5 […]
14-16 st beroende på stl på formen. Ingredienser: 6 ägg 2 msk sötning Bakery+ 1 tsk vaniljpulver 150g smält smör 100g philadelphiaost 2 msk fiberhusk 0,5 […]