Bruce Springsteens bästa konsert ever?

Jag vet ju nu att konserten i lördags slog alla tidigare rekord i SVERIGE! Vi fick bevista Sveriges största konsert!
Vi var 66.561 som sjöng allsång… Allsång på skansen kan slänga sig i väggen för när över 66 tusen människor sjunger The River så  finns det ingen päls på någons kropp som inte lyfter sig…
Lyssna själva här:

När man idag sedan får läsa på Backstreet.com (den sajt på nätet som har bäst koll på Bruce Springsteen) att denna lördagskonsert kommer gå till historien och som de skriver i slutet på sin artikel om lördagskonserten:
… it really was the end to a show which not only can be described as the best of this tour by a good distance, the best of the decade (yes, St. Louis 2008 has served us well so far), and possibly, just possibly, the best one ever. I’m sure such a statement is up for grabs, but there’s no doubt this is a strong contender.

Det får en att förstå att det man var med om i lördags var något helt väldigt speciellt…

Ville bara dela med mig av en upplevelse som ännu inte lämnat mig… tror aldrig den gör det…
Mitt eget lilla foto från i lördags

 

4 kommentarer

    • Vi stod lite framför mitten tror jag. Stod upp i drygt 6,5 timmar… hade inte gått utan att jag styrketränat i 3 månader inser jag 😉

    • Jaaa det var oerhört mäktigt och man fattade ju att vi var emd om något speciellt redan under kvällen, men att det var såååå speciellt det gick upp för mig idag…

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*