Baka med LCHF ges ut i USA!

Nu är det helt klart, min bakbok Baka med LCHF  kommer översättas till amerikanska!
Boken kommer ges ut av det amerikanska förlaget Skyhorse Publishing och förväntas utkomma hösten 13.

Detta måste vara den första svenska lchf-bok som ges ut i USA!

Särskilt kul detta, att den allra första svenska LCHF-boken som får åka över Atlanten till USA är min underbara bakbok!
Tänk att få möjligheten att vara en del i att främja hälsan i USA!

Speciellt och också stort är detta även för Bonniers, för i USA översätter man knappt utländska böcker. Vilket kanske inte är så konstigt då de har en enormt stor folkmängd (314milj) och därmed en stor egen kompentens i befolkningen.
Så att ha blivit utvald bland så många svenska författare/böcker som ju ändå finns är en ynnest och en stor ära som är svår att smälta och ta in.

En liten ”nischbok”, föralldel söt och god 😉 har klämt sig in ”over there”!

Wish me and the book good luck ”over there”!

 

39 kommentarer

 1. Så jätteroligt!!!
  Då får ännu fler människor del av dina goda recept! Det är en så läcker bok på alla sätt.
  Det första jag gjorde när jag fick hem boken var att sitta och njuta av alla stora vackra färgfoton. Sedan var detr bara att börja baka. Jag har nog aldrig bakat så ofta som jag gör nu. Det är så roligt och resultatet blir så lyckat.
  Kommer du att åka över dit nästa år och puffa för boken?

  • Det hade varit en dröm som går i uppfyllelse om ag fick komma över dit, har allt sedan 13 års åldern närt en ”amerika dröm” jag hade stora planer på att emigrera runt 14-15 års ålder… men icke blev det så.
   Men jag känner mig inte ledsen för det, detta väger upp det hela med hästlängder, få bli ”förevigad” i USA som författare… milde himmel!
   Så jag får hålla tummar att man vill ha över mig till releasen… men vet gör jag inte ännu.

  • TACK Alan!
   Om detta vet jag inget ännu. Blir nog sammanförd med översättaren här snart och lär veta mer framöver och bloggläsarna lär bli de första som alltid informeras 😉

 2. Grattis! <3
  Vilken grej! Inte många kommer över den Stora Pölen!

  Hoppas den säljer bra, så du får hålla kurser i USA! Jag hänger med som sällskap… hehe

  Kram! <3

 3. Stort Marianne! Grattis! Vi fär följa trenderna efter år 2013. De kanske blir heltända på LCHF-tänket, o kanske är det just klokt att börja med efterrätter o kakor eftersom de är så fasta i sitt sötsliskiga leverne. Eller att kunskap om nyttig mat exploderar samtidigt i bokform från Sverige o de har ju egna duktiga LCHF-ande forskare o dyl. Sakta men säkert….

   • Har levererat, nej förlåt….min kusin ”snodde” med sig mitt ex av boken till DK. Den är min nu sa hon bara och så var den boken väck 😉 Tur det var lätt att köpa en ny 😀
    Får väl gömma din Brödbok när hon kommer nästa gång antar jag. Den boken väntar jag med spänning på!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*