Bakkursen i Uppsala och Sthlm och förlaget!

Vilka underbara människor det finns! Vi var ett glatt och härligt gäng som bakade Nötkusar och Lussekatter i måndagskväll på  restaurang PriMaten i Uppsala. Även här kändes det som att  ”måtte det aldrig ta slut”, det är ju så roligt att befinna sig bland goa människor och där alla är positiva och nyfikna.

Kul också at det inte endast kommer LCHF´are, utan även glutenintoleranta letar sig till kurserna. Inser mer och mer att jag nog måste göra mig bredare och nå ut mer mot de med celiaki och andra veteallergier.

Jag sov ju på hotell i Uppsala och tog tåget till Sthlm på tisdag morgon för möten på förlaget med min förläggare Lisa och redaktören för brödboken Annika. Vi åt en god lunch och pratade lite om det mesta…
Sedan fick jag träffa Ulla och Eva och hade var sitt kort möte med dem och av Ulla fick jag veta något helt otroligt fantastiskt och något jag inte ens kunde fantisera om, men om denna ”unika världsnyhet” kommer jag att strax återkomma till.  Jag ska först smälta den själv…

Nu fick ni en liten teaser här och håll era korpgluggar öppna för troligtvis årets största nyhet!

Här kommer lite härliga bilder att kika på och vill du/ni bjuda in  mig för bakkurser framåt våren så finns det fortfarande plats för det i mitt schema.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

 1. Tack Mariann för en trevlig och givande kväll! Nötkusarna var mycket poppis hemma, får ställa mig och baka flera sådana. Väntar med spänning på nyheten! Hälsar Carola, den frågvisa finlandssvensken 🙂

  • Hejsan!
   Kul att ha dig här!
   jag gillar frågvisa männsikor, 😉 det är ju då det blir en trevlig kurs och ett givande och tagande!
   tack för det!
   kram Mariann

 2. Låter supertrevligt 🙂
  Själv håller jag tummarna för att du har med lite varianter av matbröd som inte är äggbaserade i din nästa bok så även sönerna kan äta ”min mat”

  • Tyvärr är det mesta med ägg i, det gör ju faktiskt att bröden blir matbröd på riktigt 😉
   synd dock om alla äggallergiker, kanske någon uppfinner ägglösa lchf-bröd…

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*