ang Bloggtoppen och raketbränsle!!

Ja ni dagliga bloggläsare förstår nog vilka inlägg jag syftar på 😉

men här på en lågkolhydratsblogg , där det då av naturliga skäl inte finns ”raketbränsle” och ändå har bloggen rusat upp till 17 plats idag!!??

Igår låg den ju på plats 25…

Är det månne Matrevolutionen som märks även där?

 

8 kommentarer

 1. Har väldigt bra hjälp av Marianns LCHF mat & bak. Alltid bra recept, en god snabb dessert sitter inte heller fel, som ”sockerberoende” man är. Jag kan verkligen rekommendera den här bloggen till alla som vill må bra, helt enkelt.
  Tack för att du hjälper mig, och alla andra!
  Mvh Mia.

  • Hej och varmt välkommen hit Mia!
   Ett jätte tack för dina fina ord! 🙂 De värmer mycket,
   Varmt välkommen tillbaka
   Kram Mariann

 2. Grattis igen! 🙂

  Jag gillar din blogg för du gör sötsaker med lite sötningsmedel. Tyvärr har de flesta receptbloggar som jag har besökt hittills doserat för mycket sötningsmedel.

  Så tills idag har de flesta recept som jag har smakat på sötsaker varit äckliga. Fått slänga två satser med pepparkakskrydda i julas för det skar sig i halsen rent ut sagt. Samma med glass, men tvingade i mig den av någon anledning.

  Matrecept lyckas dock de flesta med. Jag har ännu inte ogillat ett matrecept som jag har provat. Visserligen har bearnaisesåsen skurit sig ibland, men det är allt.

  Jag är dock glad att det inte är tvärtom, då maten är det som utgör största delen och sötsaker den mindre. 🙂

  • Tack! 😀
   Kul att du gillar den och mina recept. Jo jag tror nog att de allra flesta inte fått kläm på sötningen och använder just många av de ”gamla” traditionella lchf-mjölerna. Kokosnötmjölet är ju en anings sött i sig ;).
   jag såg ingen baka med det av lchf-bloggare och inne på KiF när jag började. Alla undrade vad detta var för något jag hittat, visste inget om mjölet.
   Så det är kul att man numera kan läsa att fler och fler upptäcker mjölet. 😀
   /Mariann

   • Kokosnötmjölet verkar super! Däremot älskar jag mjöl av mandlar och hasselnötter också. Hasselnötterna ger ironiskt nog nougatsmak. Kan det vara så att det var så länge sen jag åt nougat att när jag äter bak gjort på hasselnötsmjöl så smakar det nougat?

    Kommer nog att beställa hem 1 kg kokosnötmjöl att ha hemma. Mandelmjölet och hasselnötsmjölet är lite för dyrt när man kan göra det själv. Dock är jag lite lat så det var skönt att få färdigt. Men ska nog införskaffa en mandelkvarn och göra själv. Har hittills malt med stavmixern men det skvätter (saknar lock) och mandelkvarn låter vettigare än en ny stavmixer med lock.

    Jag har inte testat Bakerix än men det är väl det enda jag kanske kommer beställa igen. Dock inte för ofta. 😉

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*