Alzheimer´s: Diabetes of the brain?

På Dr Oz show har man tydligen pratat om kost och alzheimer. Alltid roligt att följa när det går framåt, när man börjar förstå att kost och hälsa hänger ihop. Man nämner också Dr Newport och kokosnötoljan nere till höger i övre länken i en relaterad artikel.

Undra vad läkemedelsindustrin säger och  gör då? Finns ju inga pengar att tjäna längre om människor äter sig friska…

Jag har börjat försöka äta mig frisk, har du?

Här kan man läsa sid 6  Regionmagasinet en tidning som går ut till hela Västra Götaland om en man som äter sig frisk med LCHF. Inte dåligt att LCHF har smugit sig in i en sådan tidning, bådar gott för framtiden.

2 kommentarer

 1. Hej, har precis hittat din trevliga blogg. Har problem med eksem sedan 3 år och har gått över till LCHF kost för ca 2 månader sedan (hittills utan resultat på eksemfronten) och det är så skönt att slippa det eviga sockersuget. Är inte överviktig men går snabbt upp om jag inte håller igen.
  MVH Lovely

  • Hej och varmt välkommen hit! jätte roligt att du finner bloggen trevlig! 😀
   Mitt mjällexem blir bara bättre och bättre. Just nu är jag inne i ett experiment för att se om den helt kan försvinna. Jag kommer att återkomma med detta i ett blogginlägg framöver, när jag vet mer.
   Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*