Aftonbladet ute och cyklar (igen)?

Nu är man igång igen och skyller en sjukdom (AD om: bukspottskörtelinflammation) och inläggning på sjukhus på en LCHF kost.
Hur många är det som ligger på sjukhus och dör för den delen av ”normalkost”-relaterade sjukdomar?
Den frågan ställer sig inte många, när det är just den frågan alla borde ställa sig.

Att de sedan skriver att:  ”mycket fett i blodet kan ge diabetes” så har man ju totalt blundat för att är det något man blir frisk i från redan dag ett är just diabetes, de enda som behöver lite övervakning är de som medicinerar sin diabetes. Men de alla kan trappa ner ganska fort på medicinerna.

Ja jösses, vad säger man?
Är gör less på detta tjat bort och fram, folk blir ju helt förvirrade!?

Är det någon som bryr sig om allas vår hälsa alls?

en liten parantes i sammanhanget är kanske artikeln som Per Wikholm skriver på LCHF.se 

 

 

7 kommentarer

 1. Hej! förlåt en fråga. Jag har tänkt baka din semla i helgen men har slut på Stevia! jag kan inte hitta det i hela stan och senaste gången beställde vi. Kan man ta mer sukrin och isåfall hur mycket? Annars har jag kokosmjölet och fiberhusken du rekommenderar

  • Hejsan!
   Du behöver inte be om förlåt, det är bara att fråga på så svarar jag så fort jag kan och om jag kan svaret 😉
   Du kan bara ta sukrin och ta du 0,5 dl till max 1 dl, problemet kan bli att ni känner det blir starkt i halsen eller en metallisk smak, det rä då eryhtritolens bismak. Det är den man undviker om man tar lite men då kan bakverk upplevas väl osöta och därför fyller ajg upp med pyttelite stevia.
   Men absolut ska du prova och se hur ni fungerar.
   Kram Mariann

 2. Jag undrar om du gått läkarutbildning och är väl insatt i hur Lchf påverkar gemene man eftersom du blir så ilsk på andra som har en annan åsikt än du själv?

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*