80 böcker signerade och klara för LCHF butiken!

Idag hade jag celebert besök av Ingela på LCHF butiken, hon har ju sedan länge frågat mig om jag kunde tänka mig ta emot henne en dag för att signera hennes böcker hon vill sälja i butiken. Nu är alltså 80 st signerade av mig.
LCHF butiken säljer dessa böcker med en påse kokosnötsmjöl för 254 kr!

Vi hade en supertrevlig eftermiddag, med mycket skratt och hjärtevärme oss emellan, kändes som att ta emot en gammal vän. Jag som är en anhängare av reinkarnation är övertygad om att vi har träffats förut och varit mycket goda vänner, som hjälpt och stötta varandra, det kändes så naturligt.  Precis som att bara ta vid där vi slutade förra gången och behövde bara uppdatera oss lite om varandra nu!

Ja, och ingen skrivkramp blev det heller! Tur man har ett enkelt namn som flyter fint att skriva 😉

 

 

5 kommentarer

 1. Hi hi Nu har jag lagt in beställning till mig och min svägerska hos lchfbutiken för vem orkar vänta 15dagar på bokus he he 🙂 🙂 Jippiiii vad kul!!!!!! Signerad och allt!! 🙂 🙂 Kokosrutorna var suuuuuuuuper!!!!!!!!!!

  • Hejsan!
   Kul att koksoakan blev god! 🙂
   och ajg har aktat mig för nitritet länge nu 🙂 så du gör rätt i att jaga äkta varor!
   Kram på dej
   Mariann

  • Hejsan och varmt välkommen hit!
   Jag hinner sällan följa bloggar för jag har så otroligt mycket att göra med min egen och bokutgivningen och allt det medför.
   Men ett varmt tack för att du är villig att följa min!
   Stor varm kram Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*