25 plats på bloggtoppen-mat!

Lite kul är det när man hittar sin blogg på första sidan på Bloggtoppen.se tema MAT!
Rättare sagt plats 25, det är inte så dåligt av en blogg som bara funnits i 4 månader.

KUL!!

Ni alla bloggläsare ska ha ett stort tack, det är ju er förtjänst 😉

7 kommentarer

 1. Grattis!

  Jag har nu testat Chocolate Chips Cookies (http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1229) och de blev SUPEGODA!

  Halverade mängden sötningsmedel (från 1 dl till 0,5 dl) och tog 100 g 90 % choklad. Kanske för bittert för vissa men jag tycker det var supergott. Det är nog det bästa recept jag har testat. Så mycket som jag har saknat dessa kakor…

  När suget sätter till igen tror jag att det blir att göra dina muffins och/eller dina kärleksmums.

  Men Chocolate Chips Cookies tänker jag göra igen en dag. Mums!

   • Jag gjorde inte exakt som det stod. Istället för knåda in torringredienserna och den hackade chokladen i smöret (osaltat förstås) så smälte jag det först.

    Blanda torringredienserna och ha i det smälta smöret, när det svalnat lite häller du i den hackade chokladen. Sen formar du 10 st stora kakor (eller små om du hellre vill det). De var inne i knappt 20 min i 175 grader.

    Har man matberedare funkar det säkert bra med endast mjukt smör. Jag har ingen matberedare dock och därför blev det lättare att smälta smöret (gör dock inte misstaget att blanda i chokladen innan du blandat in smöret i torringredienserna så chokladen smälter iväg). Jag råkade lägga i chokladen i torringredienserna direkt, ska inte göra det nästa gång. Allt smälte inte men lite, så de blev bruna kakor.

    MEN det gjorde inget, smakade utsökt ändå. Ett tips om man vill ha bitar dock och inte blandat (bitar och utsmält). Båda har sin charm.

    • Aha, precis så som jag gör med ”havre”kakorna. Smälter smöret och tar i det torra.
     Kan tänka mig att lite smält choklad i blir gott. 😉
     Kram på dej!

     Mariann

     • Precis! Satt och grubblade först på hur tusan jag skulle kunna blanda den stora mängden torringredienser och hackad choklad i mer eller mindre hårt smör utan matberedare. Såg då ditt recept på havrekakorna och smälte smöret och hade i torringredienserna istället (och chokladen).

      Instämmer att det blev gott med lite blandning av smält choklad och hackad choklad. Du kommer inte ångra dig. De var jättegoda!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*