Varning för ledsam läsning

Bakom den gulliga Arlakossan på mjölkpaketen döljer sig ett slipat storföretag som inte skyr några medel i jakten på dominans. Det här är berättelsen om hur mejerijätten försöker manövrera ut konkurrenten Milko.

 

Önskar det fanns annat att välja på än Arla…

8 kommentarer

 1. Milko är egentligen utkonkurrerat tyvärr och håller på att lägga ner sakta men säkert. Jag bor i Östersund och snart är vi troligtvis av vårt messmör och våra storsjö-ostar. 🙁 Det jag stör mig mest på är inte att Arla sänker sina priser och på så sätt kan konkurrera ut andra mejerier, för det skulle inte hända om återförsäljarna här uppe tog sitt ansvar, utan jag stör mig på att återförsäljarna väljer bort Milko när de tyvärr inte har ekonomin att sänka sina priser. Större kedjor som ICA och COOP här uppe borde skämmas!

  • Hejsan och varmt välkommen hit! 😀
   ja det är jätte trist 🙁
   jag köper också gärna storsjö-ost och anade nog att den snart inte finns mer.
   Kram och välkommen hit igen
   Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*