Torskburgare med tomatröra

ca 3-4 port

600 gram torsk
1 liten ekologisk citron rivet skal
1 knippe finhackad gräslök
2 ägg
salt och peppar

Tomatröra:
2 finhackade tomater
1 dl majonnäs
2 dl creme fraiche
1 msk chilisås
1 finhackad charlottenlök

Gör så här:
Torskburgare:
Dela torsken i mindre bitar och lägg dem i en matberedare med knivar, lägg i övriga ingredienser och blanda det till en smet och forma till burgare och stek dem i rejält med smör ca 5 minuter på var sida, eller tills de är färdiga.
Tomatröra: Blanda majonnäs och creme fraiche väl, blanda ner chilisås och den finhackade löken och till sist tomaterna.
Ät och njut!

 

 

3 kommentarer

    • Hejsan och välkommen hit! 😀
      jassåå hon äter inte á la LCHF
      då missar du nått ;)…
      Jättegott dessa torskburgare med tomatröran, måste ju säga at det mesta som finns här på bloggen är lätt&gott 😉
      jag är lite av den lata typen, snabbt, kvickt och lätt ska det helst gå. I alla fall nästan jämt.
      Jätte välkommen hit igen även om du inte äter lchf 😀
      KRAM på dej
      Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*