600 gram torsk
1 liten ekologisk citron rivet skal
1 knippe finhackad gräslök
2 ägg
salt och peppar
Tomatröra:
2 finhackade tomater
1 dl majonnäs
2 dl creme fraiche
1 msk chilisås
1 finhackad charlottenlök
Gör så här:
Torskburgare:
Dela torsken i mindre bitar och lägg dem i en matberedare med knivar, lägg i övriga ingredienser och blanda det till en smet och forma till burgare och stek dem i rejält med smör ca 5 minuter på var sida, eller tills de är färdiga.
Tomatröra: Blanda majonnäs och creme fraiche väl, blanda ner chilisås och den finhackade löken och till sist tomaterna.
Ät och njut!
Låter jättegott och enkelt!
Vad lätt & gott det lät. Läggs till i min provapå lista 🙂 Passar alldelels utmärkt även om jag inte följer lchf 🙂
Hejsan och välkommen hit! 😀
jassåå hon äter inte á la LCHF
då missar du nått ;)…
Jättegott dessa torskburgare med tomatröran, måste ju säga at det mesta som finns här på bloggen är lätt&gott 😉
jag är lite av den lata typen, snabbt, kvickt och lätt ska det helst gå. I alla fall nästan jämt.
Jätte välkommen hit igen även om du inte äter lchf 😀
KRAM på dej
Mariann