Här kommer ett gott recept på pressgurka, en god inlagd gurka som går supersnabbt att göra och ett gott tillbehör till det mesta…
4 port.
ca 1/2 slanggurka hyvlad i tunna skivor med osthyvel
lagen:
1 dl vatten
1,5 msk ättiksprit
1 tsk Bakery+ sötning
1 msk hackad persilja
3 krm salt
1/2 krm vitpeppar
Blanda alla ingredienser till lagen. Lägg hyvlad gurka i en skål och slå över lagen, lägg en tyngd över ofta fungerar en djup tallrik som press att hålla gurkan ner i lagen. Låt dra en timma.
SERVERA!
Oj vad gott det ser ut! Jag ska prova! Kan gurkorna sedan förvaras i en glasburk i kylskåpet?
Vi äter ju upp dem bums
men det går nog å förvara någon dag iaf
Ursäkta, men vad är Bakery+ ?
Ååå missade att skriva Bakery+ sötning, det är alltså en sötning, en stevia och erytritol blandning.
Ser gott ut!! Men vad är Bakery???
Sötning
jag ser att jag skrivit det efter, ibland kan ajg glömma men icke denna gång 
sedan kan du bara googla eller läsa i den gröna raden, där står om bakery+.