2-3 stora ekologiska gräsbetes lövbiffar per person
3-4 ostskivor per lövbiff
1 rejäl nypa finhackad purjolök per lövbiff
salt och peppar
Smör
Gör så här.
Krydda på lövbiffarna och placera ett par ostskivor på mitten och en rejäl nypa purjo och täck med ett par ostskivor till.
Rulla/vik sedan ihop små söta paket och fäst ändarna med tandpetare. Se gärna till att det är dubbla lager lövbiff runt om och också att kanterna är dubbelvikta, det gör att osten håller sig på plats vid stekningen sedan.
Bryn lövbiffknyten runt om i stekpanna i smör och när de är bruna runt om sänk värmen och lägg över ett lock i ca 5 min. Vill du ha lite sås kan man slå på lite grädde, annars är det gott som de är. Vi hade smörfrästa zucchini till.
Tack för alla härliga mattips! De behövs verkligen. Fantasin är inte vad den borde vara hos mig. :o)
Hejsan!
Varsågod, bara roligt att dela med sig av vad vi äter här, oftast är det ju bara enkel mat och snabblagad…
Inspiration behöver vi alla…
KRAM
Mariann