Ny utlottning av Baka med LCHF!

Nu drar jag igång en ny utlottning av bakboken – Baka med LCHF.
Jag  drar lott bland alla här som kommenterar under
inlägget här på bloggen

och som berättar
varför just du ska vinna boken
!

Jag drar en vinnare på Luciadagen dvs 13/12. Så se till att skriva något före dess och använd en fungerande e-mail.
Boken kommer hinna fram före jul ifall någon vill ha den och ge i julklapp till någon kär person som man önskar långvarig hälsa till.

Vinnaren informeras via personligt mail och också här via bloggen på Luciadagen.

Lycka till alla!

 

 

55 kommentarer

 1. Hej Marianne,
  Jag är mycket intresserad av Din bok men har inte kommit mig för att beställt den än. Jag återstartade min LCHF resa i höstas och tänker fortsätta med det. Jag är utbildad kock och konditor och längtar efter att få mer inspiration ur din bok!
  Trevlig 1:a adventshelg 🙂

 2. Jag önskar vinna boken. Med bokens hjälp kan jag bjuda på goda och nyttiga godsaker till mina syskonbarn. Jag vill inte att de skall hamna i sockerträsket innan de är fem år och vill lära mina syskon att det finns sockerfria och minst lika godaalternativ 😀

  Angelica

 3. Skulle älska att ha dina recept samlade så jag slipper läsa och leta på nätet…
  Jag skulle inte ge bort den eftersom den redan står på min önskelista 🙂

 4. Hej, jag skulle vilja vinna boken för att jag vet att du har smarta lösningar i den för en som jag. Jag har alltid bakat och gör det nu med lchf:style!

 5. Vill följa LCHF men har problem att kunna baka något lite sött utan att använda alla tradionella mjölsorter. Ser möjligheten med denna bok att kunna bjuda min familj på gofika.

 6. Åh, jag vill gärna vinna boken. Inspirationen tryter i mitt hem. Å fina bilder och goda recept är alltid välkommet. Tack för bra inspiration Marianne.

 7. Hej!! Har precis fått graviditetsdiabetes och börjat tagit insulin, samtidigt som att allt socker och kolhydrater har fått ryka! mår jättebra, men skulle gärna vilja kunna baka lite gott trots alla tråkigheter! <3

 8. Jag skulle gärna vilja vinna boken för den skulle förhoppningsvis kunna hjälpa mig att hålla mig kvar i LCHF tänket. Just bakning är det som får det hela att brista. Sist höll det 4 veckor sedan blev längtan efter något bröd för stor. Är kroniskt sjuk och känner att LCHF får mig att må bättre men ändå har jag inte klarat av det. Här önskat mig den sedan drn kom, då min veckopeng inte räcker till att köpa den själv. Man blir inte rik som sjuk. Boken skulle bli en inspirationskälla för hela familjen.
  Hoppas på vinst!

 9. Hei

  Vi nordmenn henger litt etter dere i LCHF verden! Må innrømme det :-)! Hadde vært fint med litt inspirasjon fra grannen! Jeg er sukkerberoende, men har kontroll ved å spise LCHF, inkludert LCHF bakverk. Det å av og til kunne kose seg med et alternativt og sunt bakverk, uten at det påvirker mitt beroende, gjør det lettere for meg å holde ved LCHF kostholdet mitt i det daglige :-)!

 10. Hej jag skulle verkligen vilja vinna boken jag har svårt att hitta recept som underlättar min vardag jag lider av att inte kunna smälta sockerkedjorna i vanligt mjöl och i många grönsaker bland dem potatis som finns som stärkelse i de flesta färdiga glutenfria mjöl och bröd. Jag följer även en LCHF diet den har gett mig livet tillbaka

 11. Jag har länge gått och suktat efter din bok. Jag har ett förflutet som en riktig baknörd (se mina bakverk här, från mitt tidigare icke-LCHF-liv: bakgladje.blogspot.com) och det kändes lite som en sorg när jag började med LCHF, för jag saknade bakningen enormt. Nu har jag insett att det går utmärkt att baka även när man äter LCHF och jag skulle älska att inspireras av din bok när jag får bakbehov.
  Jag hoppas att jag har en chans att vinna!
  Kram Erika

 12. Jag ÄLSKAR att baka med mina barn men får så dåligt samve för att jag stoppar i dom för mycket socker:( Vore därför fantastisktt att kunna fortsätta baka med barnen utan att hela tiden ha dåligt samvete för detta. Just därför vill jag vinna din bakbok:)

 13. Mina döttrar gjorde två av de vackraste och godaste tårtorna ur boken när deras farfar fyllde 90 år i somras och det skulle vara så roligt om de fick varsin egen bok. Jag har genom hela deras uppväxt uppmuntrat och hjälpt dem att baka, så det blev en stor chock när LCHF kom in i familjen. Men när sen du Mariann dök upp, var det som ljuset kom tillbaka 🙂

 14. Jag har boken och tycker den är så bra att jag skulle vilja ge den till min kusin i julklapp då hon också börjat äta LCHF och gott ner en hel del 🙂

 15. Skulle bli jätteglad om jag vann! Att baka på ett nyttigt sätt låter nästan för bra för att vara sant! Provar gärna, trist att vara helt utan godsaker!

 16. Jag skulle älska att ge min mamma den underbara boken i julklapp. Har den själv och har många gånger bakat recept från den och bjudit på, vilket alltid varit extremt uppskattat av min mor.

 17. Hej
  Jag har precis börjat min resa med LCHF tillsammans
  Med min son som har diabetes och min dotter. Din bok skulle
  vara till stor hjälp för oss i vår resa inom LCHF.
  Hälsningar Susanne

 18. Hej! Jag skulle älska att ha din vackra rosa bok i min tallrikshylka i köket . Den är både vacker och fylld av recept som jag skulle vilja baka med mina barn. Hoppas på tur. Ljus och kärlek till dig som är så fantastiskt kreativ i dina recept . Kram Jeanette

 19. Vi är ofta utbjudna och jag vill gärna kunna ta med mig något gott (lagligt) till kaffet, så även andra kan få se och smaka att man kan njuta och leva gott på LCHF, och att goda LCHF kakor också går att göra 🙂

 20. Under det här året har jag ätit enlligt LCHF, tappat 20 kg och mår toppen. Min mage mår äntligen bra efter år av problem (IBS) och jag märker hur mycket maten påverkat min fibromyalgivärk. Jag vill fortsätta äta LCHF livet ut, men jag vill leva ”vanligt” och äta godsaker som alla andra. Därför önskar jag mig din bok!

 21. Äter LCHF inte för att gå ner i vikt men för att må bra och bla min IBS har försvunnit och det känns så skönt att inte ständigt ha ont i magen längre. Tycker det är så roligt att kunna bjuda familjen och vänner på fika och veta att jag kan äta också. Printar (ej färg) ut vad jag hittar på nätet men att få bilder i en bok skulle bli så mycket trevligare att se hur resulatet blir..!!.. Tänk att få baka med gott samvete och inte få i sig en massa onyttigheter..!!..

 22. Hej jag skulle bli oerhört glad om jag vann, för jag håller på att ta mig i kragen för att komma in de rätta banorna igen och behöver inspiration.

 23. Hej. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna boken eftersom jag har en överviktig son som älskar allt vad bakverk heter. Jag vill ha enkla och framför allt goda recept på kaffebröd som jag kan baka och ge honom, i stället för vanligt kaffebröd med en massa onyttigt socker i. Jag äter LCHF sedan i maj 2012 och försöker även få honom att avstå så mycket socker och snabba kolhydrater som möjligt. Men just detta med kaffebröd är svårt att hitta riktigt bra recept på, så därför skulle jag bli jätteglad om jag vann din bok.

 24. Jag har levat utan gluten och socker för drygt två år nu, och har bakat mycket från din webbsidan. Jag alltid komma tillbaka här. Jag hade planerat att köpa din bok för mig själv som julklapp!

 25. Då jag haft en intensiv perriod av
  plugg , plugg och plugg vore detta
  en jätte fin julklapp att få och få möjlighet
  att baka en massa godsaker och inspirera andra i
  familjen om alla godsaker som finns inom LCHF
  då de inte ännu har lagt om sin kost.

 26. Jag köpte din bok redan när den kom ut, och har använt den mycket. I går bakade jag den mjuka pepparkakan och den är otroligt god. Om jag vinner ska jag ge den till min syster, som älskar att baka men behöver hjälp och inspiration till att baka nyttigare.

 27. Hej Marianne!
  Jag har redan köpt din bakbok, för den såg så otroligt läcker ut med alla sina fint fotograferade bakverk som man bara trodde att man kunde drömma om, när man slutade med socker och mjöl. Men den försvann innan jag ens hann baka något ur den! Jag visade den för alla som kom och troligen har jag lånat ut den till någon som ”glömt” att lämna tillbaka den. Därför önskar jag mig nu en ny bakbok.

 28. Jag vill vinna den så att jag kan baka nyttiga godsaker till gästerna på vårt café! Eftersom jag själv äter LCHF och jag märker att det efterfrågas mer och mer så skulle det vara superkul att få baka ur din bok 🙂

 29. Jag vill ha din bok för min äldre syster som oxå börjat med LCHF ”lånade” den av mig. Alltså, nu har jag ingen bok längre.

 30. Marianne. Denna bok skulle stå längst fram i min kokbokshylla! Jag har nu i höst börjat äta LCHF och trivs fantastiskt med det. Som 23-årig student vill man gärna ha något smaskigt att knapra på när studiemotivationen dimper framåt eftermiddagen. Med din bakbok i mitt kök skulle jag kunna bjuda mina studiekamrater på go’fika var vecka när vi sitter och gnuggar våra energiknölar.. och samtidigt hålla figuren eller kanske gå ned något överflödigt kilo!

 31. Hej!
  Är en riktigt bullmamma och har alltid varit det. Bakat och stått i och haft frysen full och haft med till jobbet. Har gått över till LCHF och är frälst på maten och har också lyckats att övertyga familjen men behöver nu också få snits på bakandet. Har sett din bok men hoppas kanske att tomten kan komma med den…..

 32. Jag önskar att jag kunde vinna boken att ge till min mamma som har diabetes typ I. Kanske den kunde övertyga henne om att det finns goda och hälsosamma alternativ till bröd.
  Dessutom kunde hon få njuta lite sötsaker med gott samvete då och då från från den här boken 🙂

  Kanske jag kunde få henne att börja äta lchf på riktigt och må så mycket bättre!

  Hälsningar
  Jenny

 33. Jag har ingredienser hemma till LCHF bak men behöver inspiration. Man mår ju så bra av LCHF. Jag vill gärna vara med i utlottningen då dina böcker är underbara

 34. Boken skulle vara en alldeles utmärkt julklapp – till mig själv 🙂 Vill så smått börja med LCHF-kost och tror att boken skulle fungera finfint som inspiration!

 35. Hej Mariann!
  Jag skulle ställa tillbaka en Tara-tidning som en av mina kunder bläddrat i och såg att det stod om LCHF på omslaget. Bläddrade upp och såg ditt reportage och att du är frisör precis som jag. Kul! Jag googlade ditt namn och hamnade här 🙂
  Jag tittar gärna in här igen, och är självklart med i utlottningen.
  Kram Ann

 36. Jag vill vinna så att jag kan ge boken i födelsedagspresent till min mamma som fyller 11 december. Hon har precis börjat med LCHF och behöver en motivations- och inspirationsknuff. Hon skulle bli jätteglad…

 37. Sedan mitten av juni har LCHF förändrat mitt liv. Inga fler magproblem, och gallstensanfallen som jag tidigare led av har gått uppi rök. Jag mår bättre, är piggare, gladare och njuter av att äta riktigt god mat varje dag! Jag vill ge boken till min bak- och sockerglada mamma, för att visa henne att hon kan leva ett hälsosamt nytt liv med LCHF utan att ge upp bakningen!

 38. Jag hatar motivera varför jag ska vinna fast jag ger det väl ett försök…

  Till att börja med har jag inte boken men vill gärna ha den. De recept jag har provat har jag gillat. Vanligtvis är jag inte så intresserad av bakböcker eftersom jag ofta känner mig besviken men din bok kan ju inte bli något annat än succé! Ingen annan har bjudit på så många bra recept som du har gjort.

  När jag började med LCHF var det svåraste att göra substitut för matbröd och söta saker. Även om jag behövde bli av med sötsuget så sker det inte över en natt och för att inte falla tillbaka är det ju kanon med substitut. Idag har jag inte alls något sötsug, visst kan jag bli sugen på något specifikt ibland men jag skulle inte kalla det beroende. Jag kan ju bli sugen på en viss maträtt också (händer oftare!).

  Jag tycker det är viktigt att föra vidare sånt som jag gillar. Därför brukar jag ofta berätta (för de som inte äter LCHF) vad jag äter istället. De tror oftast att jag inte äter något sött alls men då förklarar jag vad jag äter istället. Jag brukar nämna din choklad- och citronpaj och alla tycker det låter så gott. Jag skrev faktiskt nyligen ut receptet på din choklad- och citronpaj till en kökspersonal på förskolan som var intresserad av göra den.

  Så TACK för att du delar med dig av dina recept!

  Jag hoppas Tomtens fru (Mariann ;)) tycker att jag har varit snäll nog i år för att få hennes bakbok. 🙂

  ~*~ Många kramar från en trogen läsare ~*~

 39. Har redan boken och älskar dina recept. Är inne på din sida och även din fb sida varje dag och läser. Har även köpt din bok till ett par vänner som är sockergrisar och diabetiker men har fortfarande vänner och släktingar som jag vill ”visa den rätta vägen”. Eftersom jag inte har råd att köpa boken till alla som jag vet behöver den så hoppas jag på en vinst. Tack för toppenjobbet du gör. Kram.

 40. Det skulle vara roligt att pröva baka något med LCHF. Jag testade förut en gång och blev besviken därför vill jag vinna din bok eftersom du nog har provbakat många gånger innan boken blev till.

 41. Din bok om bröd med alla goa recept skulle vara en stor hjälp så jag kan börja baka lite bröd som jag kan äta. Efter att ha upptäckt att jag inte tål vanligt mjöl så har min kost blivit mycket förändrad åt LCHF hållet, men jag saknar ett bröd att äta och har inte lyckats hitta någon bra receptbok förrän nu, då jag hittade din. Det ska bli både kul och gott att få börja baka bröd som min kropp tål att äta 🙂

 42. Vill gärna vinna boken! Det skulle vara en perfekt julklapp till svärmor i Finland. Trevligt om dina recept fick större spridning där också 🙂

 43. Jag skulle vilja vinna den som en julklapp till mig själv 🙂 Brukar ofta använda mig av dina recept på bloggen, men boken är ju mer ”heltäckande”, så därför önskar jag att tomten kommer med din bakbok! Dessutom är den så snygg, så den blir en prydnad i köket 🙂

 44. Rätt ny i LCHF gamet och ÄLSKAR att baka (matlagning är bara nödvändigt ont)
  Skulle verkligen behöva din fina bok för lite hjälp på traven och inspiration! Men mest för att visa min kille att man visst kan baka goda lchf saker, han lchf-vägrar och behöver övertalning 🙂

 45. Hej!!! Jag kan inte laga mat för fem öre — men det är maken en hejare på, så jag blir bortskämd varje dag, med underbara LCHF-anrättningar.

  Som tack till honom skulle jag vilja baka något gott till efterrätt, eftersom han är barnsligt förtjust i bakverk och jag inte verkar vara helt borttappad i köket när det gäller sötsaker – så skulle en bok med recept vara toppen!

 46. Jag skulle vilja vinna boken för att jag verkligen älskar att baka, men har tappat lusten lite då mycket knappt blir ätbart då man modifierar vanliga recept. Jag har börjat ge upp med att experimentera allt för mycket och börjat satsa på dina recept i bloggen och på lchf-recept, men det tar ju alltid en tid att hitta recepten och därför skulle det vara mycket lättare att bara kunna sätta sig med boken i soffan och inspireras 🙂

 47. Nä vet du, den här boken skulle jag inte behålla. Det blir en julklapp till min faster istället så köper jag boken till mig själv vid ett senare tillfälle ihop med din nya bok. 😀

  Motivering då blir:
  1. Min faster är generös och förtjänar en bra julklapp.
  2. Testat LCHF men inte lyckats hålla kosthållningen, saknar matbröd för mycket men även andra saker som andra tar förgivet (t.ex. sötsaker).
  3. Hon anstränger sig att göra LCHF till mig när jag kommer på besök.
  4. För att din bok skulle ge henne bättre recept att bjuda på samt kanske gör att hon ger LCHF en ny chans!
  5. För att jag är för fattig för köpa den själv (ingen inkomst, bor hemma osv.).

  Stor kram på dig!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*