Ny unik månadstidning utkommer 24/4

och det är tidningen MAT & HÄLSA

man skriver på facebook

”SJU DAGAR kvar! Premiärnumret av Mat & Hälsa kommer ut den 24 april. Så håll utkik! Sveriges enda tidning om mat och hälsa finns snart i en butik nära dig!
Mat & Hälsa är en mattidning och en hälsotidning i ett. Vi skriver om den hälsosamma lågkolhydratkosten (LCHF), kryddat med initierade hälsoreportage och inspirerande matrecept. Vår hjärtefråga är den sunda balanserade livsstilen.
Några av våra medarbetare är Åse Falkman Fredrikson, kostrådgivare och fembarnsmamma med bloggen 56kilo.se, Anna Hallén, författare och kostrådgivare, samt Jonas Bergqvist, personlig tränare som nyligen kommit ut med boken LCHF & träning – Bättre resultat med lågkolhydratkost.
Mat & Hälsa vänder sig till dig som är genuint intresserad av mat och av hälsa och vill veta mer om sambandet mellan de två. För hälsan börjar med maten!”

 

 

12 kommentarer

  • Jag hoppas verkligen den sprider sig stort!
   Denna har ju en långt större potential än lchf magasinet, den är ju en ”övervintrad 70-tals tidning” känns det som…
   Denna blir mer up to date och kommer troligtvis innehålla mer recept med mer grönt i. 🙂
   Ser verkligen fram emot denna tidning! Denna kommer jag köpa helt klart.

 1. Trevligt att det kommer ut en till tidning med LCHF tema! Ett annorlunda format (verkar det som) än LCHF Magasinet, som har sin plats den med, utan att man behöver pracka ner på den. Det är bara osmakligt att göra så, tycker jag! Det ena behöver faktiskt inte utesluta det andra.
  Jag kommer att läsa båda 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*