Många sålda böcker!

har fått veta att man har sålt 9042 st av Baka med LCHF och 7338 st av Baka matbröd med LCHF!!

Alla dessa är väl antagligen inte LCHF´are utan några är väl troligtvis ”bara” glutenintoleranta… sedan kan man också notera att brödboken snart kommer ifatt kakboken… inte så konstigt då bröd är nog det man saknar redan dagen efter man börjat LCHF.

Men helt otroligt att så många ändå är intresserade av hälsosam bakning!  GLÄDJANDE!

Har du inte böckerna och känner att NU är det allt dags så kika till höger här på bloggen där finner du köpknappar in till de mest vanliga internetbokhandlarna och just nu är BOKIA billigast på Matbrödsboken med 175 kr och även BOKIA med 167 kr för Kakboken.
Kan ju också vara ett fint julklappstips!

Baka matbröd med LCHFbaka-med-lchf-liten

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

  1. Det är lite konstigt det där. När jag började med LCHF var det främst matbröd jag saknade och hade cravings för. Nu några år efter saknar jag inte bröd det minsta vilket jag tror beror på att jag har lärt mig äta riktigt mat. Förr i tiden var ju mackor min mat (snabbmat).

    Däremot kan jag än idag få cravings efter sötsaker (speciellt om andra äter) såsom glass på sommaren. Givetvis kan jag göra glass själv men oftast är jag inte hemma eller har tid/ork för att göra glass när suget sätter till. Har fuskat lite i år… men oj vad jag njöt av den glass jag åt.

    Brödsuget är typ bortblåst. Bakar dock bröd ibland när jag är sugen på något pålägg som jag inbillat mig ska ätas på macka. Brukar även göra korv- och hambugerbröd. Dock inte så ofta.

    • Precis så är det här också 🙂 ja alltså bortsett fårn begär efter sötsaker som glass för det är för sött, det mesta godis sötsaker är för sött för oss och vi gillar 90% choklad bäst. 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*