Lingonsylt – LCHF

ca 6 Portioner
Koka ca 3 dl lingon och  1,5 msk bakery+, låt det koka tills det mosar sig lite och frys sedan in i  portioner. Eller frys in hela lingon och gör sylt efterhand.

Gott till panerad torskfilé, köttbullar och kålpudding.

 

 

 

 

 

8 kommentarer

  1. Tack, jag som har lingon i frysen som jag inte visste vad jag skulle göra med. Angående Lingon till fisk. Min man kommer från Dalarna och hans familj äter lingon till nästan allt. En liten fråga, hur är det med inlagd gurka, det finns socker i lagen men det är ju bara gurkan man äter.

    • Hejsan!
      jag äter några få skivor både inlagda rödbetor och gurka, det är ju socker, men det är ändå så lite man äter.
      Många äter ju en mörk choklad utan å blinka och då kan man också äta något lite av något i en sockerlag, ex sill. Även köpt majonnäs innehåller ju lite socker.
      För mig är det mer viktigt att se hur mkt kolhydrater jag får i mig överdagen, än från vilken källa.
      Dock skyr jag som pesten spannmål/gluten.
      Kram Mariann
      ps, jasså, det finns finns fler vettiga människor som äter lingon till fisk 😉 SUPERGOTT ju!

    • Bakery+ är ett sötningsmedel av stevia och erytritol, du hittar info i den gröna raden , kilcka bara in på bakery+ där så finner du det du vill veta.

Lämna ett svar till Mariann Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte.


*