ca 6 Portioner
Koka ca 3 dl lingon och 1,5 msk bakery+, låt det koka tills det mosar sig lite och frys sedan in i portioner. Eller frys in hela lingon och gör sylt efterhand.
Gott till panerad torskfilé, köttbullar och kålpudding.
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för GI-boxen Känns lchf som ett stort steg? Att sluta äta större andelen av kolhydrater kan kännas lite hårt till […]
Kan man äta lingonsylt till torsk? Har jag aldrig hört talas om 😛
Inte!?
Den som är från väst(bäst)kusten den känner mkt väl till detta med lingon till fisk. 😛 😉
Kram på dej
Mariann
Tack, jag som har lingon i frysen som jag inte visste vad jag skulle göra med. Angående Lingon till fisk. Min man kommer från Dalarna och hans familj äter lingon till nästan allt. En liten fråga, hur är det med inlagd gurka, det finns socker i lagen men det är ju bara gurkan man äter.
Hejsan!
jag äter några få skivor både inlagda rödbetor och gurka, det är ju socker, men det är ändå så lite man äter.
Många äter ju en mörk choklad utan å blinka och då kan man också äta något lite av något i en sockerlag, ex sill. Även köpt majonnäs innehåller ju lite socker.
För mig är det mer viktigt att se hur mkt kolhydrater jag får i mig överdagen, än från vilken källa.
Dock skyr jag som pesten spannmål/gluten.
Kram Mariann
ps, jasså, det finns finns fler vettiga människor som äter lingon till fisk 😉 SUPERGOTT ju!
Hej. Hittade just hit.
Gillar din sida. Massa inspiration och recept.
Me like.
Kikar in här snart igen!
Hej!
varmt välkommen hit och kul att du gillar min blogg! 😀
Du är välkommen hit igen närhelst du önskar
Kram Marainn
Hejsan härlig sida. Men vad är 1,5 msk bakery+,? haha. Kom gärna till min blogg och hälsa =)
Bakery+ är ett sötningsmedel av stevia och erytritol, du hittar info i den gröna raden , kilcka bara in på bakery+ där så finner du det du vill veta.