LCHF for the next generation – Vad de borde lärt dig i skolan om mat

Ny viktig bok för våra ungdomar, av Lars-Erik Litsfeldt. Utkommer nu!

Har du ungdomar eller känner någon som kan behöva den, köp den och ge bort kanske i Julklapp!
Om du vill det kan det göras här.

Lite om boken:

”Att bara vara ung i sig är jobbigt, men många ungdomar kämpar dessutom en ojämn kamp mot övervikt. I spåren av detta kan följa utanförskap. Med denna bok som har ungdomar som tilltänkta läsare får de hjälp att öppna ögonen och ifrågasätta de gamla kostråden. Ungdomarna har ofta uppmanats att svälta sig ned i vikt, och naturligtvis fungerar inte detta i längden. En sammanfattning av boken kan vara: Man måste inte acceptera att vara hungrig för att gå ned i vikt!

Boken kommer också in på vad som är bäst mat att äta om man vill hålla sin kropp frisk. Skulle någon som är för mager läsa boken gör det inget, det är bara bra. LCHF gör att kroppen normaliseras. Den typ av skolmat som serveras idag gås igenom och granskas kritiskt. Hur gör man för att klara skoldagen med den dåliga lunchen? Vad kan man välja? Det är en viktig bok då det blir allt populärare att utsätta även barn för gastric bypass-operationer.

Målet med boken är att läsaren ska få ett bättre, hälsosammare och framför allt mycket roligare liv. Detta mål nås genom ögonöppnare och en enkel beskrivning av hur LCHF påverkar kroppen och hur man praktiserar det.”

 

 

4 kommentarer

  1. Jag blev så glad när jag såg att du tipsar om denna bok! Som idrottslärare på gymnasiet ser jag verkligen hur ungdomar misshandlar sina kroppar med dålig kost och även stor okunskap. Dessutom är skolmaten inte alls anpassad för en god kosthållning. Hoppas nu många köper boken och ger bort till en ungdom 🙂

    Kram Theres

  2. Förra veckan blev jag klar med en sajt som listar inägg från LCHF-bloggar, YouTube och samtliga tidningar. Vore kul om du ville ta en titt om jag har glömt någon viktig blogg:

    LCHFbloggar.se

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*