LCHF bakverken blir bara fler och fler…

 på Byttorps finbageri!

Kul att det går att sälja så mycket olika LCHF- bakverk!

Vi får hoppas att det blir Marianns semlor till nästa säsong då säsongen slutar nu vid påsk…

De har hittat det rätta kokosnötsmjöl så nu bör det gå att göra superfina bakverk med superlågt kolhydratsinnehåll för dem fram över.

Jag lovar att hålla alla uppdaterade om vad som sker och när nytt kommer ut.

För alla som besöker stan, besök Byttorps finbageri och köp LCHF bröd och bakverk!

 

9 kommentarer

  1. Hoppas att det här bara är början och att det sprider sig. Kommer väll dock dröja innan ett fik här uppe i Skellefteå vågar sig på sådana nymodigheter. 😉

    • Hejsan!
      Ligg på dem, berätta om ett bagis i Borås som bara gör mer och mer sorter och det uppenbarligen går att sälja!:D

  2. Önskar mig ett sådant bageri/cafe i Karlskoga. Nästan så mycket att jag har lust att öppna ett själv. 🙂
    Men nu har jag och gubben börjat turas om och ringa och fråga bagerina vi har här om de har några lchf alternativ. Ingen har det ännu men om vi ringer nog många gånger och låtsas vara olika människor så kanske de inser att efterfrågan finns. Vi hoppas iallafall!
    Trevlig helg!

  3. Hej fina du!
    Jag köpte Stevia (Reb A) för ett par veckor sedan och har bakat ett par kakor med den men kan tyvärr inte hålla med om att det inte är någon bismak! Blev lite besviken på den…bakade en kaka med mandelmjöl och den blev bättre än den jag gjorde igår med hasselnötter och mandel och kokos.
    Har inte överdoserat! Kanske du kan ge tips på nån annan sötning? Har inte provat Sukrin+ men däremot det vanliga Sukrinet.
    Trevlig helg på dig!

    • Vilket märke av stevian?
      Du ska ändå använda den och då tar du max 1/2 krm och blandar upp i en kaka med 3 msk erythritol (surkin)
      Då får du en fin och lagom sötma utan bismaker.
      Kram Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*