Kampen om LCHF

Det har väl ingen missat att alla (iaf nästan alla lchf-bloggar) bloggar om kampen mellan LCHF och LCHQ!

Man visar topplistor  där Zytomierska ställs mot Paulún (som numera kallas den nye charlatanen) och vem ska vinna!?

Självklart gör Zytomierska=LCHF detta. Hon har dessutom precis startat en sajt LCHF-klubben där kan man bli medlem mot betalning, denna klubb blir nog en konkurrent till LCHF.se sajten. Annika Dahlqvist är knuten dit som läkare och fler andra. Jag har bidragit med några av mina recept, bland andra kända lchf-receptmakare.

Men det som jag vill njuta av i detta sammanhang med bokustoppen är att jag, notera: Ej kändis och framförallt UTAN draghjälp från någon annan lchf- kändis, lyckats ligga på Bokustoppen i nästan en hel vecka. Dels i måndags på plats två och sedan dalat till 6 resp plats 9 i två dagar och nu upp på plats 4 idag.

Det är ju gott när man kan njuta sitt eget ”arbete”… dvs helt utan hjälp från någon, ingen ”doping” här inte 😉
Bakverk är ju inte så rumsrent  i alla lchf kretsar…

och att då hamna på sådan topplista, visar att folk gör som folk vill,  de tänker och känner själva!

Tack alla för det!
Fortsätt vara självständigt tänkande människor på alla plan och gå inte i några ledband!

16 kommentarer

 1. Kan inte annat än gratulera… till bokplaceringarna 😀 Väntar spänt på mitt ex 🙂

  Angående Z och paulun.. får de hålla på bäst de vill.. lyssnar inte direkt på nån av dem iaf 🙂

  Ha en trevlig lördag!
  MVH Sandra

  • För mig är detta väldigt overkligt, att befinna sig på en topplista med kändisar!? LCHF är stort och kommer bara bli mkt större, men jag är bara jag och kommer aldrig fatta detta ändå…
   ja, det blir nog ett spännande år för mig detta
   Stor varm kram från
   Mariann

 2. Stort grattis till bokplaceringarna! Inte så konstigt att din fina bok är populär, oberoende om bakverk är ”rumsrent” eller inte så vill de allra flesta baka lite nu och då! Visst är det skönt att de allra flesta gör som de själva vill, utan att gå i någons ledband! Allt som oftast finns det tillfälle att fira med ett smarrigt bakverk:)) Ser med stor förväntan fram emot att boken ska dimpa ner i brevlådan!!
  Ha en trevlig helg!
  Kram Margot

 3. Hej Mariann!!

  Fantastiskt att hamna så högt på listan. Helt underbart faktiskt och det med en bok som inte kommer ut än på ett tag.
  Det är du värd!

  Önskar dig en härlig lördagskväll och en ännu härligare söndag.

  PS.
  Vet du varför jag får dubbla mail från Bloglovin? Har varit så i några dagar nu.
  DS.

  • Ja det är det faktiskt, förläggaren sa det också i torsdags, att det är inte illa att ligga på den listan överhuvudtaget som ny författare och boken inte ens ute…
   Dvs finns ju inga ambassadörer för den, som hon uttryckte det. Men det är klart att alla som lyckats hitta mig här och bakat något inser tydligen vad det är man får när man köper boken och då är recepten ur boken bättre än de flesta recept som ligger här på bloggen. Det är väl de absolut senaste som är i bakboksklass… 😉

   Inte en aning ang bloglovin, de har väl fnatt på sin server då kanske. Om det inte varit så hela tiden så är det nog bara nått fel där hos dom.

   KRAM och njut helgen du med!
   Mariann

 4. Hej!
  Vill oxå instämma i gratulationskören 🙂

  Vad än ämnet är så är det så trist när man nödvändigtsvis ska fösa in alla i samma fålla där man själv befinner sig. Man kan välja att berätta hur man själv gör, vad som funkar/inte funkar för just mig, för de som är intresserade. Sedan så är det upp till alla vuxna att göra som de själva vill..så länge det inte är olagligt då vill säga.

  Alla behöver ju inte vara speciellt strikta medans andra måste/vill vara det av olika anledningar.

  Hemma hos t.ex. så går min man ner i vikt med ”lchf-light” – han kan käka pizza nån gång då och då, dricka läsk mm bara han inte gör det varje dag. Och som vuxen, så bestämmer han själv att han vill dricka läsk ibland trots att jag inte kan göra som han om jag vill gå ner i vikt och må bra.

  Sedan om man vill hitta på varianter av ”gamla recept” så är det bra för de som vill ha dem. Man är ju inte tvungen att göra lchf våfflor eller baka lchf-bröd om man inte vill. Välj själv 😀

  Tack för en bra blogg med goa recept..funderar på att gå och göra fudge..nu när jag äntligen fått tag i osltat smör!
  Kram/GoHexan

 5. Grattis till placeringen!

  Är det någon som vet vad bokstaven Q i ”LCHQ” skulle stå för? Så oerhört fånigt av Paulún att ta åt sig äran för någon annans jobb!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*