I dag hade jag celebert besök av Jonas Colting, thriatlonmästare.
Jonas har också en bra blogg där han debatterar LCHF mm.
Han är ju också den som rumsterar om ibland med bra och mycket viktiga debattinlägg i stadens tidning BT!
Tack Jonas för dem, de är superviktiga!
Jonas kontaktade mig och ville gärna köpa min bakbok och få den signerad, han älskar semlor (vem gör inte det) och ville också lära sig att baka mer.
Han är ju dock redan bra på att laga näringsrik och hälsosam mat (LCHF) men bakning är något nytt som han ville ta till sig. KUL!
Givetvis kan jag vara coach om detta behövs …
Tack Jonas för trevlig fikastund och mycket trevligt samtal!
Kul att få fika med en annan så bra LCHF:are. Har precis fått hem din bakbok. Nu behövs bara lite komplettering av varor, sen kan man börja testa. Älskar semlor, så spännande att prova dessa. Tack så jättemycket för ditt engagemang o vilja att sprida denna livsstil 🙂
Ja vi hade ett supertrevligt samtal om träning, fivefingers, rå mjölk, bakning, matlagning och avslutades med bilar 🙂
precis så som ett samtal ska vara!
Vi är tydligen många som älskar semlor 😉
Men så kul!!!
Jag har testat dina semlor och tycker att de är gooooda. Snart är det fettisdag och då ska jag absolut ha en!
Ha en fortsatt bra dag!
ja det var jätte trevligt och vi pratade massor!
Semlan föll i god jord också hos Colting 😉
Kram på dej!
Mariann
Fick hem din bakbok härom dagen och den är verkligen fin!! Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska börja att baka…
ja det är ju detta när man får hem en bok med massvis med godsaker att beslutsångesten kan sätt in, för var börjar jag??
Hoppas du tycker om allt du bakar ur den
Stor vamr kram Mariann
Så avundsjuk jag blir. Måste jag knåpa ihop en hel kokbok för att få den snygge och trevlige Colting på besök?
Så verkar det vara serdu 😉
i alla fall var han ute efter en god bakbok 😉
KRAM
Mariann
väntar otåligt på din bok 🙂
😀 den som väntar på något gott… 😉
Du ta semlan, jag ta Colting! 😀
*asgarv* jooo det får nog bli så 😉 någon här hemma skulle inte uppskatta om jag sa något annat 😉
Vilken underbar bok du skrivit! Och vilken gäst du har! Inte illa alls! Kanske ni ger ut nästa receptbok tillsammans?? =)
Ha ha , hade varit kul att göra något tillsammans med någon! 😀
och tusen tack för att du gillar min bok! 🙂
Tack för en kanonbra blogg och alla suuuper recept du delar med dig…
Undrar lite om att baka sifflé.. Går det att byta ut sockret mot sukrin och går det att byta ut maizenan mot något annat?
Ps Lite avis på gästen” 😉
Du kan lätt byta socker mot min blandning eller bara sukrin. pass bara på om det finns folk som märker bismaken av mycket sukrin.
Maizena kan man säkert byta mot kokosnötsmjöl men mängd beror ju på recept. Är det också mkt socker fyller ju det och det gör inte ex minbladning.
Man får testa sig fram.
Kram från Mariann och välkommen hit ska du också känna dig!
Fint som snus – ditt besök! (Och dina semlor!) Du får länka hos Kostdoktorn – både han och många blir nog avundsjuka! Säkert bra för många att se att även Colting äter ”kaka”!
Ska framöver testa att göra semlor på ditt ”vetebröd/bulls”-recept – utan fiberhusk – ska bli spännande att se hur det blir!
Provade dina mazariner – de blev mycket goda, men något torra. Kanske berodde det på att jag som sagt använder coconutsugar, det är i konsistensen som råsocker, så alltså kraftigare och hårdare än din blandning förmodar jag? Kan i alla fall tänka mig att det ev. skulle kunna bero på det?
PRECIS vad jag tänker också ”Colting älskar semlor!!” och numera kan man äta dessa i massor för de är mat!
jag har ingen aning men här är mazarienrna oerhört blöt och det finns ingen tillstymmelse til torrhet och är det det enda som skiljer kan ju det vara sockret?
Åh, inte fy skam att ha honom hemma på fika! =)
Nej du… det var trevligt också 😉