Idag är jag inbjuden till ME/CFS-föreningen i Borås

ME/CFS (Myalgic Encephalomyelitis/Chronic Fatigue Syndrome) är en neurologisk sjukdom som kännetecknas av långvarig, svårt funktionsnedsättande utmattning i kombination med en rad andra symptom. Sjukdomen börjar oftast i samband med en infektion.

Jag är inbjuden till RME- Riksföreningen för ME patienter och den lokala avdelningen för Borås och berätta om LCHF-bakning och min bakbok.

Fler av de drabbade äter en LCHF liknande kost och många upplever att deras besvär blir bättre om man utesluter socker och många av de dåliga kolhydraterna.

Ska bli spännande att få lov att prata om bakning enligt LCHF!
De ska också få provsmaka mina roskakor, det är en bra och representativ kaka för kokosnötsmjölet också.

 

 

2 kommentarer

  1. Jättebra att du informerar om LCHF och glutenfri bakning. Jag har också skrivit mycket på vilken bra effekt en glutenfri LCHFkost haft på tröttheten och värken i min Fibromyalgi, de här sjukdomarna är ju nära besläktade. Lycka till 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*