Har du läst tidningen 2000-talets Vetenskap?

5_tidningarJag prenumurerar på tidningen 2000-talets Vetenskap ibland, nu var det dock ett tag sedan.
Ska nog teckna mig för en igen, den är väldigt bra nämligen.

Ger mycket information om det alternativa, dvs LCHF och annat som inte är så godkänt av våra kära myndigheter…

Idag tipsar jag om den då jag upptäckte att nästa nummer (utkommer mitten juni) kommer innehålla en stor recension av Michael Håkanssons 3 glutenböcker!

Kanske det finns intresserade av den informationen som tidningen kan ge angående allt viktigt som vi frånhålls av ”mainstream” media.

Kika gärna in på översta länken där finns massor att läsa!

Vill du prenumurera?

 

3 kommentarer

  1. Jag prenumerar. Jag tycker nog att det ibland, kanske rent av ofta, skrivs ren rappakalja i tidningen. Jag vill ändå prenumerera för jag tycker att det är så jätteviktigt att saker ifrågasätts. Denna tidning ifrågasätter. Och där finns ju verkliga pärlor!

    • jag kan hålla med dig, man får sålla bland artiklarna, men den är värd att läsa för just som du säger många pärlor tyckte jag det var.
      SEdan precis som du skriver, jätteviktigt att någon ifrågasätter!

  2. Det är en otroligt viktig tidning i djungeln av mainstream media. Kan rekommendera den varmt. Men jag kan också också hålla med om att utlandsreportagen, t.ex. från Indien, kändes både onödiga och lite flummiga och huvudskribenten drog ofta för snabba och märkliga slutsatser. Nu är ju redaktionen utbytt och de senaste tre numren har varit superbra! Get it!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*