Erbjudande från Great Earth i samband med bokköp!!

kampanj-gluten_och_mjolk-de_vita_gifterna-slapp_bok_3-michael_hakansson-gluten-celiaki_ny_from_1Vill ni komma i kontakt med författaren av olika orsaker maila Micke på skribenten1@yahoo.com

Ser på Mickes sida att 1-11 juni är det ett erbjudande om att köpa bok 3 och få Great Earth Super magnesium på köpet!

*Erbjudande 1! Just nu! Företaget Great Earth skickar med en ekonomiburk av Super Magnesium till alla köpare av bok 3 och gäller tom 11 juni 2014. Kosttillskottet skickas med boken.


 
För er som ännu inte läst någon bok av Michael Håkanson så kan man köpa alla tre böckerna också och få 3 burkar vitaminer från Great Earth!

*Erbjudande 2! Just nu! Företaget Great Earth skickar med 3 ekonomiburkar av kosttillskotten: Aktiverad C-vitaminSuper Magnesium och Vita-mineralen TNT till alla som köper bokpaketet med alla 3 böckerna och gäller tom den 11 juni 2014. Kosttillskotten skickas med böckerna.

 

Vill du kika närmare på dessa erbjudanden så klicka in på länken här SUNDHETSBUTIKEN och läs om kanske de bästa böckerna på marknaden! Jag uppskattar dessa böcker enormt i alla fall. Tycker de är som uppslagsböcker och borde finnas i allas hem som är bara lite intresserade av hälsa!

Ps, i kommande nummer av 2000-talets vetenskap kommer det en stor recension av dessa böcker! ds.

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*